Kőszeg

2015.07.22. 07:57

Megszüntették a nyomozást a kőszegi pályázat ügyében

Kőszeg - Az ipari park ügyében a nyomozás lezárult. Kőszeg Város Önkormányzata nevében Huber László polgármester közleményt adott ki.

Vas Népe

- Július 21-én érkezett meg önkormányzatunkhoz a Vas Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya Gazdaságvédelmi Főosztályának értesítése, mely szerint a Tóth Gábor és Plechl Tibor képviselők által, a város ipari park cím pályázata kapcsán 2015. június 19-én ismeretlen tettes ellen, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetésének gyanújával benyújtott feljelentés alapján indított nyomozást megszüntették,  mert bűncselekmény nem történt.

A polgármester sajnálattal állapítja meg, hogy Tóth Gábor képviselő  a nyomozás eredményét meg nem várva, a lehető legszélesebb médiafelületen nyilvánosságra hozta a vádat, ezzel súlyos károkat okozott városnak.

- Kőszeg Város Önkormányzata a Nemzeti Ipari Park Fejlesztő Zrt.-vel együttműködésben továbbra is azon dolgozik, hogy a város elnyerje az ipari park címet. Ennek érdekében a képviselő-testület  július 21-i rendkívüli ülésén mindkét fél elfogadta azt a megállapodást, amely a korábbi szerződést kiegészítve és a város érdekeit maximálisan szem előtt tartva, október 15-i határidőt szab az ipari park cím elnyerésének. Eredménytelenség esetén a megbízási díj az önkormányzatnak visszajár!

- Bízunk abban, hogy közös erőfeszítésünk eredményre vezet, és ehhez kérjük minden érintett közreműködését - fűzte hozzá Huber László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!