Kultúra

2015.07.16. 12:23

A Prémium jár: Kocsis Zoltán is benne volt a magazinban

Szombathely - Kocsis Zoltánnal is közölt beszélgetést a Prémium. A világhírű zongoraművész és karmester ezekben a napokban Szombathelyen tartózkodik: a Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztiválon.

Kovács Ágnes

A Prémium magazin első számában interjút készítettünk Kocsis Zoltán zongoraművész-karmesterrel, a Nemzeti Filharmonikusok főzeneigazgatójával. Beültünk a próbára is, ahol feszült figyelemmel dolgozott a szimfonikusokkal. Nem volt kétségünk afelől, hogy egyetlen pisszenés, fals hang, duruzsolás is zavarná a munkában. Megtisztelő, hogy közel egy év elteltével, a Bartók Fesztivál és Szeminárium nyitókoncertje előtt újra leülhettünk beszélgetni. A művész nemcsak a hivatásáról mesélt szívesen, de nagy kedvvel lapozta át a nyári magazint, amelyben ezúttal a zenekar új igazgatójával, Kiss Barnával készült interjúnkat is közöljük.

Kocsis Zoltán is kíváncsian lapozta fel a Prémium magazin nyári számát. Fotó: Timár Gergely

Az orvostudomány vívmányai mellett szó esik kortárs képzőművészetről, sportról és gasztronómiáról. Sztárrovatunkban Rost Andrea operalemezéről olvashatnak, Závada Péter a szóban rejlő erőről beszél, Andy Vajna elárulja, hogy a siker titka a kitartó munka. A címlapon Bognár Viktória modell-sminkmester mosolyog, aki úgy véli, a tökéletességnél fontosabb, hogy megtaláljuk egyedi stílusunkat. Vigyék magukkal Önök is kiadványunkat nyaralásra, pihenéshez is kiváló olvasmány! Divattippek és különleges történetek a régióban élő szereplőkkel! Keressék a Vas Népe Ügyfélszolgálati Irodáiban, Szombathelyen a Líra Belvárosi Könyváruházban, a szimfonikusok jegyirodájában, és a Tourinform Irodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!