Angol nyelvi Drámafesztivál volt a körmendi kastélyban

2013. április 23., 15:02 szerző: Merklin Tímea forrás: Vas Népe
komment
Körmend - A NyME SEK Regionális Angoltanári Információs Központja és a körmendi Kölcsey Utcai Általános és Alapfokú Művészeti Iskola közösen szervezte az angol nyelvi Drámafesztivált.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rendezvény a  Battyhány kastély színháztermében volt, ahol 208 fellépő diák 31 produkcióval képviselte a megye 10 iskoláját. A vendéglátó iskolán kívül  érkeztek szereplők Csepregről, Bükről, Szombathelyről a Kanizsai gimnáziumból, a Neumann, a Zrínyi és a Váci általános iskolából, az Oladi KIKI-ből, a körmendi Rázsó Imre Szakközépiskola és Szakiskolából, és a Somogyi Béla Általános Iskolából.

A zsűriben értékelt  Wagner Anikó szaktanácsadó, A NyME SEK Regionális Angoltanári Információs Központ vezetője, Riffel Katalin,   a Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola angol nyelvtanára, valamint W. Farkas László angol nyelvtanár, színjátszó és a European Peace University vezetője.

A produkciókat arany, ezüst és bronz minősítéssel jutalmazták. Különleges produkciójukért sokan kaptak egyéni vagy csoportos különdíjat is, így a közönséget ámulatba ejtő bűvész, Nagy Jonathan, a KDG diákja is. A legjobb produkció díját a Kölcsey Utcai Általános és AMI hetedikes diákjai kapták 50s Diner című műsorszámukért. A  jubileumi 10. Drámafesztiválon tavaly alapított vándorserleget pedig a legtöbb arany minősítést elnyerő iskolaként ismét az Oladi KIKI Nyitra Utcai Általános Iskola vihette haza.

Merklin Tímea

2013. április 23., 15:02 szerző: Merklin Tímea forrás: Vas Népe

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...