Kultúra

2014.12.15. 13:25

Bennfentes extra - Ügyfelek és az olvasók

A Bennfentes stábja a múlt héten sem lustálkodott!

ÜZLET Olvasóival és üzletfeleivel találkozott a Vas Népe vezetősége az elmúlt héten a Weöres Sándor Színházban. A hagyományosan év végén megrendezett ügyfélpartin megnézték az Én és a kisöcsém című darabot, majd fogadáson nyílt alkalmuk a kötetlen társalgásra. Halmágyi Miklós, lapigazgató főszerkesztő éppen Sipos Gáborral, a Suzuki Sipos Autóház Kft. tulajdonosával beszélget. A Bennfentes stábja a hétvégén még Márió és az Isis Big Band koncertjére is benézett.

FELELŐSSÉG Bogdán György hirdetési vezető is köszöntötte az egybegyűlteket. Beszámolt az üzleti év tapasztalatairól és elmondta, pont egy esztendeje ugyanitt mutatta be a vendégeknek Halmágyi Miklós lapigazgató főszerkesztő.

A BPW Hungária Kft. szervezetfejlesztési vezetője, Zöld Anna kollégáival érkezett az ügyfélpartira. Végre volt egy kis idejük az ünnepi készülődésről is beszélgetni. Annát férje, dr. Tóth Ferenc az MTA doktora, az Akadémia tudományos munkatársa is elkísérte. A történész gyakran szerepel a megyei napilapban, hiszen a Szent Márton-kutatás különféle projektjeinek aktív résztvevője, kiválóan beszél franciául.

KULISSZA Márió, a harmonikás új albuma adta az ötletet Balogh Zsolt producernek, hogy jó volna a művész dalain kívül a jól ismert karácsonyi számokat is megszólaltatni igazi big band kísérettel. A harmonikással két tehetséges ifjú énekesnő is fellépett. Gáspár Eszter és Korponay Zsófi mindketten megállták helyüket. A vokált erősítette még Tóth Dániel is. Eszter és Zsófi megengedte a Bennfentes stábjának, hogy meglessük őket készülődés közben.

NYAKKENDŐ Az Isis Big Band zenészei szép csendben készülődtek. Akik jártak már koncertjükön, jól tudják, hogy a narancssárga-fekete csíkos nyakkendő lett a védjegyük. Hölgyek és urak öltönyhöz, kosztümhöz egyaránt viselik. Az együttesben Rosta Gábor fújja a szaxofont. Az öltözködésben, különösen a nyakkendőkötésben mindig segédkezik neki felesége Rostáné Rita is. Azt mesélték, nem hagyna ki egyetlen koncertet sem. Nagyon büszke a férjére és szereti a fúvószenét.

TRENDI Az ügyfélparti a színházi előadást követően a teátrum Krúdy Klubjában folytatódott. Meghívott vendégeink szívesen álltak fényképezőgépünk elé. Régi kedves hirdetőnk, a Trend Optika munkatársai is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt. Nagyidai Zoltán és Móricz Attila Mehlhoffer Tamás digitális főszerkesztő, szerkesztőségi menedzserrel.

HARMONIKÁS Akik meghallgatták a Márió és az Isis Big Band közös karácsonyi koncertjét, úgy vélték: jó döntés volt a zenészt új helyzetbe hozni. A harmonikás könnyedén és nagy felkészültséggel adta elő a jól ismert dalokat. Pontosan és jól énekelt. Talán swing-nótákkal folytatja a pályát? Képünkön gyönyörű hangszerével szerepel, amelytől ezen az estén többször is megvált egy kis időre.

RAJONGÓK Izgalmas turbánt viselt Edvin Henrietta, a Weöres Sándor Színház művésznője ezen az estén. Ez persze nem tévesztette meg a Bennfentes stábját, hiszen rögtön lelkes rajongókkal együtt arra kértük, hadd fényképezzük le a karácsonyfa előtt. A színésznő az Én és a kisöcsém előadásban nyűgözte le a Sopron Bank két munkatársát, Kerék Ibolyát és Nagy Balázst.

Fotó: Unger Tamás, Tímár Gergely

Szöveg: Kovács Ágnes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!