Kultúra

2017.02.14. 20:25

Farsangi sírós-nevetős

A farsangi hangulat megteremtésére is bőven alkalmas a Legyen a férjem! című zenés Rejtő-bohózat, amelyet legközelebb február 25-én este láthat a celli kamaraszínház közön- sége.

Ölbei Lívia

Ez az az előadás, ahol mindig csordultig telt ház van. A Soltis Színház ráadásul bevezette a helyre szóló jegyek kiadását (eddig mindenki arra a székre ült le a színházteremben, amelyet rokonszenvesnek talált). Érdemes erre a változásra odafigyelni. A kiszemelt férj Temesi Zsolt, a menyasszony szerepében Nagy Zsuzsi. Aki előbb azt hazudja, hogy férjes asszony, aztán fogja, és tényleg beleszeret abba a pasiba, akit a férjének hazudott (és akitől állítólag éppen válik). Na, ebből lesz a happy end! A Hantocska az a gyerekelőadás, amely megnevetteti és szíven üti a felnőtteket is. A budapesti K2 és a Soltis színház koprodukciójában - arról, hogy élünk, ezért meg is halunk. Február 26-án 16 órakor a kamaraszínház műsorán.

Hantocska. Tóth Ákos, Bruckner Roland és Boznánszky Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!