Kultúra

2015.10.24. 10:28

Jenei Ferencné a galéria jövőjéről

Jenei Ferencnét, a Jenei Galéria vezetőjét kérdezte arról Varga Ibolya, hogy ők miben látják a feladatukat a jövőben!

Bajdó Bettina

- Cégünket közel 30 éve a férjem ötlete révén alapítottuk. Ő üvegező, képkeretező, én kereskedő végzettséggel rendelkezem, így rengeteg ambícióval, jó ízléssel jártuk apró lépésekkel az utunkat. Munkánkban a ránk bízott feladatok tisztelete mindig fontos. Mivel csak egymásra számíthattunk, a gyermekeink is belenőttek nem csak a hétköznapjainkba, a munkahelyi feladatainkba is. Mára lányunk közgazdászként, fiúnk faipari egyetemistaként segíti az üzletmenetünket lendületükkel.

Nem lehetnénk sikeresek segítő, hűséges, hasonló érdeklődésű kollégák, megrendelők nélkül. Ők jelentik részben a vállalkozás biztonságát. Nagyon jó időnként kötetlenül beszélgetni, megpihenni. Ilyen alkalom volt karneválkor az Isis Galéria előtti kedves társaság, fénypontjaként Peltzer Géza éjszaka közepén rögtönzött gyönyörű harmonikajátéka. Mindannyiunknak nagy töltést adott őszinte vallomása a zenében.

Peltzer Géza harmonikást kérdezem arról, honnan ez a fáradhatatlan erő, kitartás, ami erősíti abban, hogy jó úton jár!

A staféta következő vendége: Peltzer Géza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!