Jubiláló előadás

2017. január 12., 09:30 szerző: Kutasi Zsófia fotós: Penovác Károly
komment
Veszprém - Máté Péter születésnapja kapcsán a Pannon Várszínház újra műsorra tűzi az Egy darabot a szívemből című musical-ősbemutatót. Az ünnepi előadás február 3-án, pénteken este lesz a Hangvillában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Máté Péter hetvenedik születésnapja alkalmából újra műsorra tűzött, Egy darabot a szívemből című előadás is jubilál; a várszínház művészei jelenleg az ötvenedik előadásra készülnek.

A Pannon Várszínház bérletszünetben viszi színre újból a produkciót. Az ünnepi előadással a teátrum egyben tiszteleg az egykori énekes, dalszerző munkássága előtt.

A történet a '60-as évek Magyarországán játszódik
Fotó: Penovác Károly

Az Egy darabot a szívemből című darabban Máté Péter és S. Nagy István feledhetetlen slágerei csendülnek fel. A dalok biztosítják a történet mélységét és könnyedségét, könnyeit és mosolyát. A szövegkönyvet Gém György és Vándorfi László írta. A Hull az elsárgult levél című dal zeneszerzője Malek Miklós.

A történet a '60-as évek Magyarországán játszódik. Féltő szülők, bulis haverok, egy öreg lemezárus, szerelmek, csalódások repítik őket alacsony ívű pályákon. A vasfüggöny útjukat állja. Egyikük végül a „szabadságot választja”, másikuk „kalandvágyból itthon marad”.

Szétszakadt barátság, szétszakadt szerelem, egy szárnyavesztett nemzedék érzései, a fiatalság energiái, fékezhetetlen humora és élni akarása vezetik hőseinket” - áll a produkció ajánlójában.

A népszerű darabot élő- zenével, új hangszerelésben játsszák a Pannon Várszínház művészei.

 

Kutasi Zsófia

2017. január 12., 09:30 szerző: Kutasi Zsófia fotós: Penovác Károly

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...