Kultúra

2017.07.19. 15:15

Irány a Völgy! - Indul a Művészetek Völgye Kapolcson

KAPOLCS - Holnap benépesül a Művészetek Völgye: Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön 1200 program közül válogathatnak a fesztiválozók az elkövetkezendő tíz napban.

Nagy Ildikó

Nouvelle Vague, Deluxe és Pink Martini: három nagy-ágyú a 27. Művészetek Völgye idei fellépői közül. E három koncerten kívül még legalább 1197 programot kínálnak a szervezők.

Ahogy azt már megszokhattuk, vasiakkal is találkozhatunk a Völgyben, méghozzá mindjárt a nyitónapon: az Anima Sound System Bognár Szilviával 21-én, pénteken 22.45-től koncertezik a Panoráma színpadon.

A gencsi táncosokkal vasárnap délután találkozhatunk a Muharay udvarban Fotó: Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes

Bognár Szilvia kapcsolódik egy másik vasi programhoz is: 23-án, vasárnap a Muharay udvarban 17 órakor kezdődik A gradistyei horvátok népzenei öröksége című műsor az undi Biseri ének-együttessel és a horvátzsidányi tamburásokkal. 18 órakor a Boglya Népzenei Együttes folytatja, majd a gencsapáti Bakafánt népdalköré és a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttesé lesz a színpad. Ugyancsak a Muharay udvarban 20.30-kor debütál a Bognár Szilvia Quartett, majd a 22 órakor kezdődő táncházban a Boglya zenekar gondoskodik a talpalávalóról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!