Kultúra

2010.07.20. 11:10

Katie Holmes egy extra férfi oldalán tér vissza

Katie Holmes visszatér a filmvászonra, ahol lánya - Suri Cruz - megszületése óta csak elvétve láthattuk. Az, hogy a The Extra Man című filmben pontosan milyen karaktert alakít, egyenlőre homály fedi.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Első ízben is a The Extra Man című komédiában láthatjuk Kevin Kline és Paul Dano oldalán. A filmet a Sikersztori alkotói jegyzik. Egy drámaíróból férfiprostituálttá avanzsált férfiről szól (Kevin Kline), aki tanítója lesz egy fiatal írónak (Paul Dano). Egyenlőre azt nem lehet tudni, hogy Holmes milyen szerepkörben jelenik meg. A színésznő következő filmje a Guillermo del Toro és Matthew Robbins által írt Don't Be Afraid of the Dark lesz majd.

A Paul Dano által életre keltett figura (Louis Ives) egy magányos, álmodozó fiatal férfi, akit egy meglehetősen kínos incidens következtében kirúgnak tanári állásából az egyetemi előkészítő iskolából.

Ezek után hirtelen döntéstől vezérelve New Yorkba költözik, hogy valóra váltsa álmait és író váljék belőle. Szobát bérel a bukott, de kétségtelenül tehetséges színműíró, Henry Harrison (Kevin Kline) lakásában.

Henryt munkája sokszor még a Broadwayre viszi, s szívesen is jár ide, de már nem színházi emberként, hanem mint escort,  (gazdag özvegyeket kíséreteként). Louis - bár gyakorlatilag pillanatok alatt talál magának munkát - egyre inkább kacérkodik a gondolattal, hogy követi főbérlőjét munka tekintetében. El is árulja ezt Henrynek, aki támogatja a fiút, s így egy bizarr mentor-tanítvány viszony alakul ki köztük.


Filmadatok:

Eredeti cím: The Extra Man
Bemutató (USA): 2010. július 30.
Műfaj: Vígjáték
Filmstúdió: Magnolia Pictures
Rendezők: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Forgatókönyvírók: Shari Springer Berman, Robert Pulcini, Jonathan Ames
Szereplők: Paul Dano, Kevin Kline, Katie Holmes, John C. Reilly, Cathy Moriarty

Official Trailer:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!