Kultúra

2016.08.21. 19:20

Nyáresti forgatagban

Bük A bükiek és a környéken élők biztosan nem unatkoztak a nyári hétvégéken. Szinte sosem telt el úgy a szombat-vasárnap, hogy ne kínáltak volna programokat, és ez nem volt másképp most sem.

Vadas Krisztina

Szombaton és vasárnap is megtelt a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Átriumának nézőtere. Nem csoda, hiszen mindkét nap más-más stílusú zenés előadásokat, koncerteket hallhatott és láthatott a közönség. Szombaton a retró életérzés uralkodott a teremben. A Komár László-emlékzenekarként működő CC és a Fekete Lakkcipők együttes elhozta nagyanyáink és anyáink kedvenc slágereit a közönségnek. Őket már a fiatalab korosztályt megcélzó Ujvári Timi és a Hot Stuff követte, akik saját dalaik mellett rockslágereket is feldolgoznak.


Vasárnap akár a megtelt táblát is kifüggeszthették volna az Átriumra, annyian voltak kíváncsiak az operettgálára. Nem csoda, hiszen az Orfeum Vándorszínpad társulata, többek közt Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes szereplésével kiemelkedő műsort adott a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!