Kultúra

2016.01.29. 12:28

Sztároknak járó kényeztetés

Ha kíváncsi arra, miért eszik egy gyönyörű kamaszlány heteken át nokedlit pörkölttel, és milyen érzés egyetlen térképpel róni Szingapúr utcáit, olvassa el Anna történetét a Prémium magazin legújabb számában!

Rónaszéki Anna Európa és Ázsia számos országában dolgozott modellként. Hat éven át járta a világot. Nemcsak a fővárosban mosolygott ránk óriásplakátokról, de Japán és Kína is megismerhette az arcát. Miután dobogós lett egy kereskedelmi csatorna modellműsorában, újra lendületet vett a karrierje. A kifutók csillogó világából azonban a csendre és a nyugalomra is vágyott, fogtechnikai képesítést szerzett. A modellből mára booker lett, ügynökként olyan tehetségeket mentorál, mint Zahorán Bertold, aki a legnagyobb tervezők kreációit mutatja be világszerte. Az amerikai Vogue magazinban nyolc oldalon át mutatták be a fiú fotóit. A sok koplalás ideje lejárt! Anna gyakran majszol el egy csokoládés süteményt, kedvence a disznósajt, és ahogy látják, készségesen tűri a címlapfotózás összes megpróbáltatását. Sminkjét és haját Gardi Rita készítette, képünkön épp sötét rúzs kerül Anna a szájára. Szigeti Vanda hófehérbe öltöztette a modellt, Zergi Borbála fotósorozatán valódi téltündérként láthatjuk a lányt viszont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!