támogatott tartalom

2021.11.08. 13:37

SEAT Arona raktárról, azonnal!

Napjainkban sajnos jellemző az új autók általános készlethiánya, ám ennek ellenére az idén huszonöt esztendős Ring-Autó Kft. veszprémi márkakereskedésben még mindig van azonnal elvihető gépjármű, mint például a megújult SEAT Arona – tudtuk meg Vecsei Pétertől.

PR cikk

A vállalat értékesítési vezetője azt is elmondta, hogy ősszel sorra álltak le az autógyárak, míg máshol csökkentették a termelést a chiphiány miatt. Európát is érzékenyen érintette az autóipari alapanyagok, különösen a mikrochipek hiánya. Meglehetősen kevés az új autó a piacon, sok esetben legalább egy éves szállítási határidővel kell számolniuk a vásárlóknak. A Ring-Autó Kft. ennek ellenére még mindig tud a vásárlók számára új, azonnal elvihető gépjárműveket kínálni.

- Van raktáron nálunk SEAT Arona, így akár azonnal elvihető, vagy az előrendelt modellek decemberben, januárban átvehetők, illetve egyedi igény esetén 4-6 hónapos határidővel tudjuk szállítani a kiválasztott autót. Természetesen akciós finanszírozási lehetőséget kínálunk, illetve a használtautó beszámítás is opció lehet igény esetén – hangsúlyozta a Ring-Autó Kft. értékesítési vezetője. A SEAT Aronára utalva hozzátette, hogy az újratervezett első hűtőrács, a spoiler és LED-es fényszórók izgalmas megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A digitális műszerfal pedig bővelkedik az innovatív funkciókban, amelyek biztosítják a vezetés élményét, a kellemes utazást a SEAT Aronában.

A Ring-Autó Kft. huszonöt évvel ezelőtt, 1996 november 5-én kezdte meg tevékenységét Veszprémben VW személyautó, VW haszongépjármű, Seat, Audi, Skoda márkákat képviselve kereskedőként, garanciális és garancián túli szervizként. 2010 május 1 óta márkakereskedése, garanciális és garancián túli szervize a Suzuki márkának. 2001 óta ISO minőségbiztosítási rendszerrel összhangban végzik tevékenységüket, azért, hogy ügyfeleik mindig elégedetten távozzanak tőlük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!