Lóerő

2016.04.02. 18:28

Kelet-Ausztria legnagyobb autó- és motorkiállításán jártunk

Oberwart - Idén sem kezdődhetett másként az április, mint az oberwarti Motomotion és Pannonia Custom Show megrendezésével. Mint az elmúlt években, úgy 2016-ban is szolgáltak újdonsággal a szervezők.

Kelemen Attila

Míg eddig csak a "motorfanatikusok" remekműveit csodálhatta meg a benzingőzre kiéhezett közönség, addig idén a Custom autók is elfoglaltak egy kisebb csarnokot - a magának egyre nagyobb helyet kikövetelő - kiállításon. Természetesen a különleges gépállatok mellett az autógyártók legújabb modelljeit is meg lehetett tekinteni kívül, belül egyaránt. És aki még több adrenalinra vágyott, az gokartozással vagy éppen autóügyességi pályán is elüthette az időt.

Az oldtimer négy- és két- (olykor három-, netalántán hat-) kerekűek pedig még több színt vittek Kelet-Ausztria legnagyobb autó- és motorszemléjébe. Jövőre újra találkozunk! Hacsak nem holnap, hiszen április 3-án is várja a "lóerőőrülteket" a betontorpedók seregszemléje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!