Lóerő

2017.01.19. 16:15

Mi lesz veled, Villám McQueen?

Egyetlen animációs mesefilm előzetese sem volt annyira megosztó, mint a Verdák 3-é. A 45 másodperces videó nem enged sok betekintést a készülőben lévő mozifilmbe, ám annál inkább felcsigázza az érdeklődésünket.

Kelemen Attila

A képsorokon azt láthatjuk, hogy egy oválpályán köröznek Villám McQueenék; az egyik pillanatban a közkedvelt, 95-ös rajtszámú kisautó jobb hátsó kereke szétrobban, előbb a pályát szegélyező betonfalba csapódik, majd atomjaira hullva szaltózni kezd.

Aki néz autóversenyeket, jól tudja, hogy a mai biztonsági rendszerek ellenére sem lehet ép bőrrel megúszni egy ilyen ütközést. Pláne nem az autónak, amely több millió gyerkőc kedvence. Ha mi, felnőttek beleborzongunk a felvétel láttán, mit érezhetnek a gyermekeink? Főleg annak fényében, hogy három éve várják, hogy újra láthassák népszerű kisautójukat. Erre azzal szembesülnek, hogy imádott kocsijuk a végsőket rúgja, és magatehetetlenül válik totálkárossá. Ráadásul a jelenetet követő szlogen sem javít a helyzeten: Ettől a pillanattól kezdve minden megváltozik . Mintha egy horrorfilm ajánlóját látnánk. A június közepén érkező film készítőinek sikerült felkelteniük a figyelmet. A porontyaik esti elaltatásával meg majd csak megbirkóznak valahogy a szülők...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!