Lóerő

2016.12.01. 15:45

Néhány hasznos tipp: mivel is lepjük meg autótulajdonos ismerőseinket

Ilyenkor december elején nem ritka látvány: a városban bóklászó, fejüket vakaró hölgyek tanácstalanul nézegetik a kirakatokat. A nagy dilemmát férjük karácsonyi ajándéka jelenti. Hölgyek, íme néhány ötlet egy-egy szép - és egyben hasznos - ajándékra.

Kelemen Attila

TELESZKÓPOS LED LÁMPA

Egy autós számára, aki minden egyes porcikáját ismeri a verdájának, elengedhetetlen egy olyan lámpa, amivel még a leglehetetlenebb helyre is be lehet világítani. Egy normál elemlámpa kevés erre, ám egy többfunkciós LED világítású eszköz tökéletes megoldás. A praktikus eszköz feje teleszkóposan kihúzható - akár fél méter hosszúságra is. Ráadásul minden irányba elforgatható.

KOMPRESSZOROS AUTÓPORSZÍVÓ

Már-már közhelynek számít, hogy sose vegyél háztartási munkaeszközt ajándékba a párodnak. Nos, ezt a szabályt leginkább a férfiaknak kell észben tartaniuk. A hölgyek előtt viszont zöld az út. Egy - magára, illetve az autójára adó - sofőr számára nem lehet rossz ajándék egy szivargyújtós porszívó. Különösen nem annak egy továbbfejlesztett változata, amivel nemcsak takarítani, üléseket tisztítani lehet, hanem - egy beépített kompresszor segítségével - akár az autó kerekeit is felfújhatjuk. Ugyan karácsonyi ajándéknak sem rossz ötlet, ám nyáron is nagy hasznát lehet venni.

Hölgyeim, gondoljanak csak bele, hogy a strandra érve nem kell fél órán át nélkülözniük a párjukat, aki a matracok és a strandlabdák felfújásával bajlódik. Egyszerűen csak előveszi a hőn szeretett ajándékát, és máris élvezhetik a pancsolást.

Mobilt tartani a kézben vezetés közben balesetveszélyes és tilos. Az ilyen helyzetek kiküszöbölésére ajánlott a kormányra rögzíthető telefontartó. A GPS használatára remek megoldás Fotó: Shutterstock

TELEFONTARTÓ KORMÁNYRA

Nincs beépített GPS az autóban? Helyette a mobiltelefont használtuk navigálási céllal? Ahhoz, hogy ne kelljen folyamatosan jobbra elfordítani a fejünket, ha éppen nem találjuk a helyes irányt, érdemes egy praktikus megoldást eszközölni! Ez nem más, mint a könnyedén rögzíthető telefontartó, amelynek a helye nem más, mint a kormány belső fele. Egyszerűen csak csíptessük fel a kormányra, tegyük bele az okostelefont, és már indulhatunk is.

FŰTHETŐ MASSZÁZS-ÜLÉS AUTÓBA

Ha azt szeretnék, hogy a hideg téli napokon ne tüsszögve és elgémberedve térjen haza a munkából a férjük, arra az egyik legjobb megoldás beépített masszázs- motorokkal ellátott, szivargyújtóról működtethető ülésfűtés. Az ülés rögzítése a beépített fülekkel igen egyszerű. A hőmérséklet pedig szabadon állítható az elektronikus kapcsolóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!