Lóerő

2017.04.06. 13:15

Motomotion: benzingőzös kiállítás Oberwartban

Oberwart/Felsőőr - Ausztria keleti szegletének legnagyobb autó- és motorkiállításán jártunk. Az oberwarti Motomotion és Pannonia Custom Show idén sem okozott csalódást.

Kelemen Attila

Oldtimerek, szeretettel ápolt amerikai klasszikus autók, extra vagány limuzinok, Dragster és Hot Rods verdák, egyedi chopperek - semmi sem hiányozhatott Burgenland legnépszerűbb motorizációs kiállításáról.

A vásárra limuzinjaival évről évre visszatérő Horváth Tamás

A látványos két-, illetve négykerekűek mellett a legújabb modelleket és a technikai innovációkat is prezentálták a legnépszerűbb autómárkák. Nem kevesebb mint 27 gyár mutatkozott be.

A bejáratnál egy 1956-ban gyártott DAF terepjáró fogadott minket

Nem csak a csarnokok teltek meg érdeklődőkkel, a vásártér aszfaltján Angyal Zoltán, aktuális Stunt Show világbajnok szórakoztatta a látogatókat.

Egy 300 lóerős, 1941-es Plymouth Business Coupe

Azoknak is szolgáltak meglepetéssel a rendezők, akik nem csupán nézelődni szerettek volna. Ugyanis akit érdekelt, hogy valójában mekkora erő leadására képes az autója, az a lóerő vizsgálóállomáson tesztelhette verdáját.

Stunt Show világbajnoka, Angyal Zoltán kápráztatta el a kilátogató nézőket. Szó szerint izzott körülötte a levegő

A kiállítás fergeteges buli-hangulatáról a dán Curtis Jensen és rockabilly együttese gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!