Lóerő

2010.06.01. 13:30

Versenyautók, különleges négykerekűek és a Rippel fivérek a Pannónia Ringen

Versenyautók a pályán, ritkaságok a boxokban, csábos női idomok, szikrázó napsütés és a Rippel fivérek - ezek várták mindazokat, akik kilátogattak hétvgén az ostffyaszonyfai Pannónia Ringre.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az elmúlt hétvégén több program is várta az autósport szerelmeseit Vas megyében. Szombathely mellett, Söptén rendezték meg a Cél Transz Rally bajnokságot, (erről ide kattintva láthat fotókat), míg szombaton és vasárnap a Pannónia Ringen az osztrák Histo-Cup és a Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság egyik fordulója zajlott.

 A Pannónia Ring rengeteg érdeklődőt vonzott, a versenypályán szabadedzések, versenyek, BMW, Suzuki Swift és Seat Leon kupa, illetve közönségautóztatás is volt. A pálya mellett és az egyik versenyautóban feltűntek a Rippel-fivérek, ugyanis Rippel Ferenc kipróbálja magát az autósversenyzésben is. Az egyik stábnak adott interjújában megjegyezte, hogy lehetőség szerint indulna jövőre a magyar bajnokságban.

 A pályán száguldó autók mellett a parkoló is számos érdekességet tartogatott, megnézhettük közelről a különleges versenyautó-csodákat, a Histo-cup résztvevői különféle ritkaságokat vonultattak fel a kis Steyr-Puchtól kezdve a kiszuperált Porschéken és BMW-ken át az angol versenyautókig.

Kattintson a fenti, illetve az alábbi képekre a fotógalériáinkért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!