Lóerő

2017.05.22. 18:55

Versenyeznek, ismerkednek az Iseum Rallye-n

SZOMBATHELY - A Marton Zoltán-Horváth Krisztián kettős személyében volt szombathelyi résztvevője az Iseum Rallye-nak - felemás versenyt tudhatnak maguk mögött.

Tóth Gábor

A Marton Zoltán (pilóta), Horváth Krisztián (navigátor) kettős a Rallye2 mezőnyében állt rajthoz, ám a Peugeot 206 RC feladta a harcot, kiszakadt a motor a harmadik gyorsasági szakasz kellős közepén - ilyen a rali.

Nagy munkában a Marton Zoltán-Horváth Krisztián kettős - és a Peugeot 206 RC Fotó: Bandee Horváth

- Jó tíz éve benne vagyunk az autósportban, eddig egymás ellen versenyeztünk, az idei szezonban ültünk be egymás mellé - tudtuk meg Horváth Krisztiántól. - Ezt az évet a rutinszerzésre szántuk, ismerkedünk a pályákkal, az ellenfelekkel, az autókkal, a szabályokkal. Van már egy hatodik helyezésünk, ami bizakodásra ad okot. Óriási érzés volt Szombathelyen, ismerősök előtt, ismerős szakaszokon versenyezni. Már a rajtceremónián is nagy ovációt, nagy biztatást kaptunk a vasi, szombathelyi szurkolóktól. Vérmes reményekkel érkeztünk az Iseum Rallye-re, a dobogót céloztuk meg. Éppen ezért nem a saját Cliónkkal, hanem egy bérelt, speciálisan felkészített, általunk is átnézett autóval álltunk rajthoz. Nem is kezdtünk rosszul, de kiszakadt a motor - bosszantó, egyben érthetetlen az eset. Egyelőre csak találgatjuk az okát - de hát ilyen a rali. Ettől függetlenül szenzációsan éreztük magunkat, profi volt a szervezés, kiválóak, lelkesek a nézők. És természetesen megyünk tovább, már aszfalton, a saját autónkkal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!