Magyarlak

2016.11.17. 20:25

Két tucat labda ajándékba

Magyarlak - Több magyarlaki iskolás is versenyszerűen kézilabdázik, erről is beszámoltak a vendégeiknek.

Bakos Ágnes

Farkas Ágnes, a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, valamint Figura Sándor megyei referens látogatott a Szentgotthárd és Térsége Iskola Magyarlak-Csörötnek Általános Iskolájába.

- A vendégeink örömmel hallották, hogy az iskolában testnevelésórán és a szabad-idős tevékenységek során ki-emelt szerepet kap ez a sportág, és öt diákunk erősíti a Szentgotthárdi Kézilabda Klub junior csapatát - számolt be Kiss Katalin Melinda tagintézmény-vezető. A sportemberek láthatták is, hol tart a magyarlaki kézilabdázás: betekintettek egy testnevelés-órába, ahol a hetedikesek vívtak éppen kézilabdameccset. A sportvezetők két tucat kézilabdával ajándékozták meg a magyarlaki iskolát. Az igazgató Kovács Attila testnevelő tanárral közösen köszönte meg az ajándékot és megígérték, hogy a lehetőségeikhez mérten a jövőben is a szívükön viselik a kézilabdasport népszerűsítését Magyarlakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!