Olimpia

2016.08.16. 13:02

Erotikus kalandok miatt bukták az olimpiai döntőt a brazilok

Rendkívül népszerű társkereső alkalmazássá vált a Tinder, amelynek köszönhetően szexpartnerre is lelhetünk lakhelyünk közvetlen környezetében. Ezt a funkcióját használta egy olimpikon is, aki a testi örömök miatt maradt le élete legnagyobb lehetőségéről, az ötkarikás játékok döntőjéről.

Pungor Csaba

Se pontszerzés, se érem, se elismerés, csak a keserűség jutott Ingrid Oliveirának, aki biztosan átkozza már azt a napot, amikor mobilkészülékére telepítette a Tinder elnevezésű applikációt.

A társkeresésre használt kis program egyébként már a szocsi téli olimpia idején is rendkívül népszerű volt. A sportolók között már csak azért is olyan keresett ez az alkalmazás, mert az életmódjuk mellett nehezen jut idő normális párkapcsolatokat kialakítani. Ezért a randizás rejtelmeibe bevezető kis app szinte elengedhetetlen kellékként funkcionál az olimpiai faluban.

Az élvezeti árucikk ezúttal viszont alaposan visszaütött. Erről leginkább a hazai közönség támogatását élvező Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso tudna mesélni. A tehetséges műugró páros utolsóként végzett a versenyszám döntőjében, miután Oliveira az előző éjszakát egy - az applikáció segítségével felcsípett - kenussal töltötte. Ennek szenvedő alanya  szoba-, és csapattársa is Pedroso volt, aki a légyott alatt céltalanul kóricált a falu területén.

Biztosan megérte?!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!