Olimpia

2016.08.12. 10:57

Meglepő és mulatságos?! A kínai öklöző arcát neked is látnod kell! (videó)

Mulatságos jelenet zajlott az ökölvívó csarnokban a riói olimpián. Egy rendkívül kiegyenlített összecsapáson hozták ki győztesnek a pontozóbírók Peter Waruit, azonban a végeredmény leginkább ellenfelét lepte meg.

Pungor Csaba

Nem olyan egyszerű ökölvívóként olimpiai aranyérmet nyerni. Csúcsformában kell bokszolni és egyetlen pillanatra sem szabad kihagyni, illetve az ellenfelet sem szabad félvállról venni. Ennek szellemében lépett a kötelek közé a kínaiak nagy reménysége Lu Bin, aki végig irányította a találkozót. A mérkőzés végén mindenki az ő győzelmére számított. Azonban a pontozóasztal mögött ülők szerint ellenfele, a kenyai Peter Mungai Warui volt hatékonyabb, így az afrikai ökölvívó keze lendült a magasba az eredményhirdetéskor. Az öröm, majd a hirtelen sokk másodperc tört része alatt ült ki a kínai sportoló arcára. Így születnek az álmok, amelyek azonnal romba is dőlnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!