Olvasó

2017.04.25. 11:37

Győrben is remekeltek az Energy TSE versenyzői

Szombathely, Győr - Április 22-én rendezték meg a Fusion Dance Contestet Győrben. A versenyen az Energy Tánc Sportegyesület több mint száz táncosa öt kategóriában mutatta meg tudását.

Olvasó

A táncosok az idén számos országos megmérettetésen vettek részt; ez a győri verseny azonban tökéletes lezárásnak bizonyult. A rendezvényt profi szervezés és magas színvonal jellemezte, ám ami a leginkább okot ad az örömre, az az, hogy minden csoport élete legjobb formáját hozta. A táncosok nagyon motiváltan és elszántan küzdöttek a sikerért. Íme az eredmények:

Amatőr gyerek formáció: No Limit 4. hely (edző és koreográfus: Prán Cintia), Minion 5. hely (edző és koreográfus: Vörös Orsolya)

Amatőr junior formáció: Chapter II. 3. hely (edző és koreográfus: Rácz-Fodor Bernadett), All in 4. hely (edző és koreográfus: Rácz-Fodor Bernadett)

Profi junior csoport: Sassy 7. hely (edző és koreográfus: Vörös Orsolya)

Profi junior formáció: Energizer 3. hely (edző és koreográfus: Rácz-Fodor Bernadett)

Profi felnőtt formáció: Energy Bomb 3. hely (edző és koreográfus: Rácz-Fodor Bernadett)

Május 6-án utolsó idei versenyére utazik az egyesület három csoportja a Zágrábban megrendezendő nemzetközi bajnokságra. Ezt követően június 25-én két előadásos táncos show-műsorral zárják a tanévet a sportházban Radics Gigi közreműködésével.

Rácz-Fodor Bernadett


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!