Olvasó

2016.05.02. 14:39

Májusi eső aranyat ér (?) Tótfaluban

Az eső áztatta majálison lejátszott találkozó gyors „tizi-váltással” kezdődött, és az első játékrészben kialakult a végeredmény-

Olvasó

RÁBATÓTFALUI SE - VISZÁK KSE 2-1 (2-1)

Rábatótfalu, 50 néző V: Mónos J. (Németh L., Kovács J.)

RÁBATÓTFALUI SE: Tóth – Mikos, Kóczán, Gierling, Balázs, Ráncsik (Hevesi), Anderko M., Erős, Bouti (Horváth M.), Huszár (Salamon), Anderko G.

VISZÁK KSE: Mihályka – Gyenese, Horváth T. (Tóth), Könye, Szabó, Agg A.(Császár), Horváth J., Horváth B., Bita, Bakos, Agg R. (Somodi)

Horváth József (Viszák) Kóczán Péter mellett próbálja középre lőni a labdát

A kezdősípszót követően a hazaiak léptek fel támadólag, két átlövéssel tesztelték a vendégek hálóőrét. A tizedik minutumban büntetőhöz jutottak a piros-fehérben játszó tótfalusiak. A 11-es pontra letett labdát Erős bődületes erővel lőtte a kapu jobb felső sarkába 1-0. A gólörömnek még alig volt vége, amikor a középkezdés után, mintegy nyolc másodperccel megszólalt a játékvezető sípja, aki ismét a 11-es pontra tetette a játékszert – ezúttal a viszákiak lőhettek büntetőt, melyet Szabó higgadtan értékesített. Az elkövetkezendő húsz percben Mihályka kapus többször bizonyította, hogy jó formában van, azonban a 34. percben ő is tehetetlennek bizonyult. Erős „fűalatt-érkezett” lövése után – ritkán látható bravúrral – tenyerelte oldalra a labdát, amely a kapuvasról középre pattant, amit Huszár két lépésről a gólvonalon túlra juttatott 2-1.

Ráncsik János lövését hatástalanította Mihályka József

Fordulás után a vendégek léptek fel támadólag, enyhe fölényüket három egymást követő sarokrúgás jelezte. Az utolsó félórában a tótfalusiak a sokpasszos játékot felváltották a védők mögé belőtt labdákkal, így szinte mindig veszélyben forgott a viszáki kapu. Azonban a vendégek cerberusa minden hazai lövésnél jókor volt jó helyen.

Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született.

Jók: Kóczán, Erős, Anderko M., illetve Mihályka, Könye, Horváth B.

U19-es bajnokság

RÁBATÓTFALUI SE - VISZÁK KSE 5-0 (0-0)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!