Őriszentpéter

2015.07.30. 11:42

Felvételek az Őrségi Baráti Karról

Őriszentpéter - Elkészült az Őrségi Baráti Kar első stúdiófelvétele, melynek munkái továbbra is zajlanak.

Civil Tudósítónktól

Nincs nyári pihenőn az Őrségi Baráti Kar: stúdióba vonultak, hogy elkészüljenek az első felvételeik. Boldogh András karnagy vezetésével a Pajtában és a Katolikus templomban készültek a felvételek. A felvételt Gombás Endre vezetésével Ziskó Olivér hangmérnök készítette.

Az Őrségi Baráti Kar szorgalmasan dolgozott az elmúlt hetekben. Fotó: Tóth Jenő

A baráti kar a művelődési házban működik, így a felvételek is a Művelődési Ház Őriszentpéter – Breszkócs Csilla vezető – megbízásából készültek. A munkálatoknak több célja volt, elsősorban a baráti kar előadásainak megörökítése, valamint egy színvonalasabb felvétel készítése. Egy számot az Őriszentpéterről készült drónfelvétel fölé szántak, a többit pedig projektoros kivetítéssel a „Szentpéteri estéken" szeretnék bemutatni.

A felvételek széles zenei skálán mozognak, a Tavaszi szél népdaltól a Honfoglalásig. Meglepetés szám a Pokolgép együttes „Hol van a szó.." című számának többszólamú feldolgozása is, melyet rövidesen az interneten is megnézhető, hallgatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!