Örség

2014.06.18. 16:25

Ivóvíz-mintavételre hivatkoznak a csalók

Őrségi körkép – A Vasivíz Zrt. tájékoztatója szerint ismeretlen személyek ismét a vízműre hivatkozva próbálnak bejutni házakba, lakásokba.

Bajdó Bettina

A csalók telefonon hívják fel a fogyasztókat, és magukat vízmintavevőknek kiadva arra kérik őket, hogy engedjék be őket ingatlanjukra. A tájékoztató szerint jelenleg az Őrségben lakókat keresik fel A Vasivíz Zrt. felhívja a figyelmet arra, hogy ők egyáltalán nem végeznek felhasználói megrendelés nélkül vízmintavételt. A vizsgálat megrendelésére egyébként a zrt. laboratóriumában van lehetőség – személyesen, a helyszínen vett vízminta leadásával. Tájékoztatják továbbá a lakosságot, hogy munkatársaik Vasivíz Zrt. feliratú munkaruházatukról ismerhetők fel, ők kérésre munkavállalói igazolvánnyal igazolják magukat. A vállalat kéri, hogy amennyiben valaki az említett esethez hasonlót tapasztal, a rendőrségen tegyenek bejelentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!