Örség

2016.08.25. 17:15

Itt járt Berecz András is

Őrség - Idén is nyitva voltak a szerek, a porták, és neves előadók, művészek varázsolták el a közönséget egy héten át Hétrétországban.

Bakos Ágnes

Nagyon aranyos volt Lajos, a kutyus - sok dicsérő és gratuláló vélemény között a legaranyosabbat emelték ki a Hétrétország szervezői a vendégkönyvből.

Berecz András megtöltötte a Malom udvart a Hétrétországon Fotó: Simon Attila

Márpedig volt sok dicséret a programok után, hiszen a Hétrétország Köztiválra idén is szívesen jöttek az előadók és a látogatók is. Mint aki hazaér - úgy jönnek a vendégek, ezt megtapasztalhatta mindenki, aki csak egy programon is járt az Őrség bármely nyitott portáján. (Akkor is, ha csak egy könyvbemutatóra jutott le az idén...) Telt házas volt Beck Zoli előadása, a Leonard Cohen-est, Palya Bea fellépése, valamint a Betyárjáték, ami Koncertfilmszínházi seregszemle Ferenczi György és a Rackajam főszereplésével. Meg persze tele volt a Malom udvar akkor, amikor Berecz András, Kossuth-díjas énekes, mesemondó, előadóművész lépett fel.

Voltak kicsik, nagyok és még nagyobbak. Jöttek helyből és nagyon messziről is. Hiszen idén is rendkívül színes programsort vonultatott fel a Hétrétország.

Címkék#Őrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!