Voks24

2024.05.12. 17:37

„Nem ebben állapodtunk meg, Brüsszelben változás kell!” (videó)

Nem ebben állapodtunk meg, Brüsszelben változás kell - hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán vasárnap.

MW

Szavazásra készülnek a képviselők az Európai Parlament brüsszeli üléstermében

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Olivier Hoslet

Menczer Tamás a Hetek Stúdiónak adott interjú egy részletét osztotta meg, ahol arról beszélt: abban állapodtak meg, hogy a tagállamok és az uniós intézmények a kölcsönös tisztelet talaján állva, „egymással szemmagasságban beszélve”, egymást tisztelve építik közösen Európa békéjét és jólétét.

Nem abban állapodtunk meg, hogy háborúba akarnak benyomni bennünket, nem abban állapodtunk meg, hogy olyan többségi szavazást akarnak bevezetni, amikor a kisebb tagállamoknak a szava és a szavazata nem ér semmit, vagy nem ér annyit, mint a nagyoké. Nem abban állapodtunk meg, hogy politikai alapon fognak bennünket zsarolni

 - mondta a kormánypárti politikus a videóban.

Leszögezte: 

azt szeretnénk megtartani, hogy mi dönthessünk, és legyen jogunk azt mondani, hogy békét akarunk, biztonságot akarunk, és nem hagyjuk, hogy ezeket bárki veszélyeztesse.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában