Otthon

2017.07.20. 06:56

A PS4 egy jó választás az exkluzív játékok miatt

Sokan kérdezik, hogy PS4-et vagy valamelyik konkurensét válasszák-e, amikor konzolt szeretnének választani.

Én pedig mindig azt válaszolom, hogy lényegében mindegy, mert hasonló erővel bír, mint a fő konkurens és a játékok nagyrésze úgyis megjelenik mindegyik platformra. Viszont itt van a kutya elásva a „nagyrésze úgyis megjelenik" szöveg környékén. Ez alatt azt értem, hogy a konzolokon akadnak ugyanis exkluzív címek, melyek csak és kizárólag az adott konzolra jelennek meg.

Vásárlás előtt érdemes szétnézni a már megjelent exkluzív címek között, valamint a még nem megjelent, de már tervben lévőkre is vetni egy pillantást. A döntést pedig ezekkel a játékokkal lehet meghozni. Ha éppen a PS4 exkluzív játékai csigáznak fel, máris megszületett a döntés. Viszont ha a konkurens játékai tetszenek jobban, akkor azt érdemes választani.

Lehet elfogult vagyok, de valahogy úgy érzem a PS4 mindig is több exkluzív címet termelt ki magából és azok valahogy mindig is szebbek, izgalmasabbak voltak a többi játéknál, vagy a konkurens hasonlóan egyedi játékainál.

Nézzünk néhány példát, ami a PlayStation 4 fel é billenti a mérleget: Uncharted 4 sorozat, Until Dawn, Knack, Bloodborne, God of War 3, Horizon: Zero Dawn, The Last Guardian Nioh, The Order: 1886, Driveclub, stb...

És persze a jövőben megjelenők között is van pár nagyon izgalmas cím: Days Gone, Detroit: Become Human, Death Stranding, FF7 remastered.

Ezek azok a játékok, melyeket ha meglát az ember könnyen azt tudja mondani, hogy igen, nekem PS4-re van szükségem, mert a PS4 exkluzív játékok igazán menők és olyan hangulattal rendelkeznek, melyeket jó ideig nem lehet elfelejteni. Szóval ha valaki PS4 vásárláson töri a nevét, csak " target="_blank">néhány trailert kell megnéznie, esetleg gameplayt és máris tudni fogja, hogy a helyes döntés nem is annyira nehéz. Persze az XBOX exkluzív címeit is érdemes azért figyelembe venni, de kevesebb izgalmas cím van a tarsolyukban, főleg ha a jövőbe tekintünk.

További segítségért érdemes felvenni a kapcsolatot egy szakértő üzlettel, például a Konzolok Szervizével, ahol a szakértő kollégák szívesen segítenek a megfelelő konzol kiválasztásában, mert PS4-ből sem egy fajta létezik, de ezek elmagyarázását már a kollégákra bízom. (x)

Címkék#ps4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!