Color-Ház - Vigyen még több színt az életébe! (x)

2017. június 01., 06:00
A Novadom Group Kft.-t ingatlanfejlesztő cégként saját tulajdonú házak, társasházak, társasházi lakások építtetésére, értékesítésére hoztuk létre.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Megfontolt üzletpolitikát folytatunk – komoly lendülettel, kreatív ötletekkel, nagyszabású tervekkel léptünk be az országos ingatlanpiacra. Célunk, hogy kizárólag stabil háttérrel és a legjobb referenciákkal rendelkező vállalkozásokkal dolgozzunk együtt, valamint, hogy az ügyfeleink számára olyan minőségi ingatlanokat kínáljunk, melyekkel megalapozhatjuk hosszabb távú működésünket.

Szakértelmünkre biztosan alapozhat: az általunk megalkotott épületek, projektek kialakítása, megvalósíthatóságuk tervezése – a jogszabályi keretek adta lehetőségeken belül – a legmagasabb színvonalon történik. Üzletpolitikánk szerint  a hosszú távú piaci jelenlét egyik meghatározó pillére a legjobb minőségű termékek előállítása, mindenki számára elérhető áron.

A következőkben említett projekt a 25 éves tervezői múlttal rendelkező Gáspár Mérnöki Iroda nevéhez fűződik,  a generálkivitelezésről a 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Vasi Opus Kft gondoskodik.

A következő keretek között vásárolhat közvetlenül a beruházótól, illetve a kivitelezőtől magas műszaki tartalommal rendelkező,  prémium kategóriás  lakásokat a Szombathely Minerva Lakópark Color-Ház nevű társasházból.

A képre kattintva képgaléria nyílik

 

A 26 lakásos társasház tervezésénél olyan praktikus lakások kialakítása volt a cél, amelyeket a lakók könnyedén formálhatnak igazi otthonná. Legyenek bár az első lakásukba beköltöző fiatalok vagy többgyermekes családok, a lakások között mindenki megtalálja a neki megfelelőt – akár CSOK-kal is. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 60 nm-estől egészen a 106 nm-es alapterületű penthouse lakásokig. A lakások nappali +1–2–3 szobásak.

Földszinti ingatlanjaink kertkapcsolattal rendelkeznek, gondolva a kertet szerető ügyfeleinkre is.

Az épület 3 emeletes, lift található benne. A fűtésrendszer ház-központi, minden lakóegység egyedi hőmennyiségmérővel ellátva.

A társasházban minden lakáshoz választható saját tároló. 10 db fedett, illetve 16 db nyitott gépkocsibeálló közül választhatnak a leendő tulajdonosok.

A ház közvetlen közelében bevásárlási lehetőségek, sportlétesítmények is találhatók. Ugyanakkor a városközpont is gyorsan elérhető, autóval a 11-es Huszár úton, tömegközlekedéssel pedig a 6-os busszal juthatunk el a centrumba. Így sem a városi pezsgésről, sem a nyugodt otthonról nem kell lemondania a Color-Ház lakóinak.

A társasház építése 2017. május 2-án elkezdődött, a tervezett átadás: 2018 áprilisa.

 

A műszaki tartalom magáért beszél!

A képre kattintva képgaléria nyílik

 

Az építkezés folyamatosan, jó ütemben halad. A lakások egyre fogynak, ne maradjon le a Color-Ház  remek elosztású lakásairól és fiatalos, modern stílusban megjelenő épületéről.

A parkolás zárt udvarban megoldott, igény esetén fedett gépkocsibeállót is vásárolhat.

A lakásokhoz szabadon választható, zárható tároló is tartozik, hogy a leendő lakástulajdonosok tárolási problémái megoldódjanak.

A lakások külső nyílászárói alumínium, antracit színű hőszigetelt redőnyökkel felszereltek, ezzel is a leendő tulajdonosok maximális kiszolgálására törekszünk.

 

 

Épületünkben nagy méretű lakások vagyis 70 nm feletti lakások  is megtalálhatók amik ideálisak lehetnek  a többgyermekes családok részére is illetve a CSOK támogatással vásárlók részére .

Ezen lakástípusokhoz több változatos elrendezésű alaprajzok is megtekinthetőek , de egyéni módósítások is természetesen megoldhatóak.

A nagyméretű lakások személyes konzultácíó keretében egyedi akciókban kerülnek értékesítésre,tehát a lakások ára irányár.

 

Az egyedi lakások szeretőinek a 3. emeleten Penthaus Lakások kialakítására is gondoltunk.

Ezen lakástípusokból 50 nm-es kis ékszerdoboz is kapható, remek tájolással illetve csodálatos burkolt tetőterasszal aminek egy része fedett.

A nagyobb teret kedvelő Penthaus stílusú lakásokból 80 nm-es is megtalálható a Color-Házban aminek a teraszról csodálatos panoráma nyílik .

A Penthaus lakásokhoz 500.000 Ft-os konyhabútor támogatást adunk amivel Cégünk hozzájárul  a lakásvásárlás  utáni kiadások csökkentésében.

 

10+1 érv ami segítheti a döntésben

 

1. Cégünk megbízható Beruházóként illetve kivitelezőként van jelen az országos lakáspiacon.

2. Cégünk rendelkezik elegendő anyagi forrással, hogy a társasház megépüljön így nem kötjük  ügyfeleinket az építkezés ütemének haladtával történő fizetési határidőkhöz.

3. A zárt udvarban történő Parkolást úgy alakítottuk ki, hogy minden lakáshoz tudjunk parkolót biztosítani, illetve minden lakáshoz zárható tároló is tartozik.

4. Nincs rejtett költség, nincs lakókat terhelő közmű hozzájárulás !

5. Házközponti Fűtésrendszert egyedi almérőkkel építjük ki, így a későbbiek során nincsenek fűtés és melegvíz elszámolási problémák.

6.  Az épülethez víznyomás fokozót építünk be amivel az elegendő  víznyomás problémákat is elkerülheti.

7. A társasház 15 cm-es hőszigetelésének, illetve három rétegű nyílászáróinak , hőszigetelt alumínium redőnyeinek köszönhetően a fűtés költség is gazdaságosabb.

8. Lakáselválasztó teherhordó falaink speciális hangátló fallal kerülnek felépítésre, mely állandó kellemes lakóklímát nyújt.

9. Lakásainkat átgondolt elrendezés alapján terveztük, hogy minél élhetőbbek legyenek.

10. A 60 nm alapterület feletti lakásaink maximálisan megfelelnek a CSOK lakásokkal szembeni követelményeknek.

 

+1. Cégünk az Ügyfelek  fizetési konstrukcióihoz rugalmasan tud alkalmazkodni, illetve Cégünk alkalmazkodik a különböző vásárlói igényekhez is, legyen az lakáshitel, lekötött betét, ingatlaneladásból származó jövőbeni bevétel, CSOK, Fundamenta megtakarítás, vagy akár munkáltatói támogatás.

 

Lakásaink már 10%-al leköthetőek!

Egyedi kedvezményekkel, rugalmas fizetési feltételekkel várjuk irodánkban személyes találkozóra.

 

További információ:

Tel.: 06-70/7700-762 web: novadom.hu

2017. június 01., 06:00

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...