Otthon

2016.10.06. 11:35

Duguláselhárítás természetesen: 4 tipp, hogy ne kelljen szakembert hívni! (x)

„A baj csőstül jön” – szokták mondani. Nos, ha a lakás valamely (szenny) vízvezetékéről van szó, akkor valóban „csőstül jön a baj”, hiszen az ilyesfajta probléma általában minél előbbi segítségért kiált. Minél tovább halogatjuk ugyanis a dugulást, nem csak, hogy egyre több és több bosszúságot fog okozni a hétköznapokban, de hosszútávon a vezetékek is kárát láthatják a karbantartás hiányának.

A dugulás megszüntetéséhez azonban nem feltétlenül szükséges szakember segítségét kérni, ha ismerünk néhány olyan – talán még a nagymama által tanácsolt – házi praktikát, amelyeket szaktudás nélkül is bevethetünk.

Fontos: Otthoni kísérletezésink alkalmával ügyeljünk arra, hogy mindig viseljünk gumikesztyűt, és gondoskodjunk a helyiség megfelelő szellőztetéséről. Most azonban lássuk, milyen módszereket hagyományoztak ránk nagyszüleink, arra az esetre, ha szorult helyzetbe kerülnénk. A lenti trükkök nagy valószínűséggel beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, ám ha mégsem könyvelhetjük el sikeresnek a kísérletezést, még mindig hívhatunk duguláselhárítással foglalkozó szakembert!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!