Kreatív rendteremtés a fürdőszobában

2016. május 17., 04:30 szerző: Perei Dóra
komment
Rend a lelke mindennek, azonban a fürdőszobában könnyen eluralkodik a káosz. Tippjeink segítségével elejét veheti ennek.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A kozmetikumoknak is van lejárati idejük, ezért havonta egyszer nem árt egy alapos szelektálást tartanunk; váljunk meg mindentől, ami fura állagú vagy kellemetlen szagú. Érdemes a termék címkéjét is elolvasunk, hogy megtudjuk, felbontás után meddig használhatjuk.
Az eltelt idő megsaccolásához a felbontás pillanatában címkézzük fel a kozmetikumot, majd írjuk rá, hogy melyik évben és hónapban kezdtük el használni.

A kórházi sorozatok ihlették a praktikánkat, ami véget vetett a reggeli fel-alá rohangálásnak a tükör és a fürdőszobaszekrény között. Kerítsen egy akkora tálcát, amire minden szükséges sminkeszköz ráfér. Készítse a tálcát maga mellé, és ezzel probléma megoldva.

A sminkecsetek praktikus tárolása meglehetősen nehézkes (Fotó: www.pixabay.com)

A sminkecsetek, a fültisztító pálcikák és a vattakorongok tárolása talán a leginkább embert próbáló feladatok egyike, a megoldása azonban mindössze karnyújtásnyira van tőlünk: szinte bármelyik áruházban találkozhatunk alacsony falú vázákkal, amelyek kitűnően alkalmasak a tárolásra. Ha megszereztük az eszközt, nincs más dolgunk, mint kavicsokkal, rizsszemekkel feltölteni azt, hogy az ecsetek biztosan megálljanak benne.

Örökérvényű probléma, hogy amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá, sehol sincs kéznél egy tekercs vécépapír. A napokban éppen a garázsban kerestünk valamit, amikor rábukkantunk egy üres fonott kosárra, és arra gondoltunk, magunkkal visszük a fürdőszobába. Persze csak miután beleterítettünk egy színes ruhaanyagot, hogy teljes legyen az összhang a bútorokkal.

Perei Dóra

2016. május 17., 04:30 szerző: Perei Dóra

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...