Otthon

2014.07.28. 15:24

Tökös tippek

A tökfélék felhasználása nagyon gazdag, csak egy kis fantázia kell hozzá - Szilvágyi Sándorné Marika tanácsai.

Semleges íze miatt sós és édes étkeket készíthetünk belőle. Süthetjük, ránthatjuk, rakottas dolgokat készíthetünk belőle. Töltésre is alkalmas akár hússal, de tölthetjük kölessel, hajdinával, gombával, árpagyönggyel is. Fasírtot is érdemes készíteni belőle, kis szerecsendióval, vagy kaporral megbolondítva. Leves gyümölcsökből készült lekvár kiválóan sűríthető vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!