Pecöl

2016.10.31. 17:33

Megszűnik egy pecöli járat – Több változást is hoz a november a buszközlekedésben

Megyei körkép – Szombathelyt, Pácsonyt, Őriszentpétert és Pecölt is érinti buszos változás, ami november 1-jén lép érvénybe Vas megyében.

Bakos Ágnes

Megállnak Szombathelyen a Centenáris híd megállóhelynél is a Keszthely-Vasvár-Szombathely-Bük régiós viszonylatban közlekedő buszok novembertől – tájékoztatott az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ.

Plusz megálló lesz Zalaegerszeg és Szombathely között: a hétköznapokon, délután negyed ötkor Zalaegerszegről Szombathelyre induló busz megáll a pácsonyi elágazónál is, fel, illetve le lehet szállni, igény szerint.

Az Őrség közlekedését érintő változás, hogy az eddig reggel háromnegyed hatkor Kondorfáról Őriszentpéterre indult járat a tanítási napokon 16 perccel korábban, már fél hat előtt elindul és megáll Szalafőn is.

Megszűnik egy pecöli busz november 1-jétől: tanítási napokon reggel hét órakor indult Sárvárról Pecölbe – megszünteti az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!