Prémium magazin

2017.06.14. 13:01

Utazási ötletek, divattanácsok, trendfigyelő: a tökéletes nyári magazin

Egy rendkívül népszerű olasz regény úgy kezdődik, hogy a történet elbeszélője sorra veszi azokat a lehetőségeket, ahogyan az ember egy könyvet kényelmesen olvashat. Fotelben ülve, ágyban fekve, padon elnyúlva, villamoson zötyögve, hogy a profán élethelyzeteket most ne is említsük! Ennek mintájára ajánljuk olvasóinknak a Prémium magazin legfrissebb számát, amely kifejezetten passzol a fűben fekvő olvasgatáshoz.

Prémium magazin

Ezúttal is nyolcvannégy oldalon jelentkezik a megszokott rovatokkal. A lap témáit tekintve tökéletes nyári olvasmánynak ígérkezik utazási tippekkel, divattanácsokkal, trendfigyelővel.

Ellátogatunk Bartók László előadóművész és Kalocsai Andrea televíziós otthonába. Az egykori legendás Versmondó Stúdió alapítói két évtizede költöztek a fővárosba, de lelkükben Vas megyeiek maradtak. Szakmáról és magánéletről egyaránt beszéltek nekünk, sőt még Borcsa, a kislányuk is elkísérte őket a fotózásra. László sikeres szinkronszínész, számos mese és mozifilm hősének kölcsönözte már a hangját. Andreát a Duna Televízió műsoraiból ismerhetnek a nézők. Mindketten szívesen idézték fel a városhoz fűződő emlékeiket.

Balázs Gergely hegedűművészt is a fővárosban értük utol, hiszen hosszú évek óta Krisna-tudatú életet él. Meditációs hangversenyeket szervez, jóga tanfolyamokon muzsikál, zenét szerez, a lap megjelenésének napjaiban pedig épp messzi vizeken hajózik egy óceánjáróval. Gergelyt népzenei és jazz-formációkból is ismerhetjük, most azonban nemcsak a muzsikáról, de istenhitéről is őszintén beszél. Elmondta, elképzelhetetlennek tartja, hogy olyan párt válasszon társául, aki nem követi Krisna tanítását. Húst nem fogyaszt, nem dohányzik és életvitel szerűen meditál.

Magosi Beáta sminkmester a hennafestés titkaiba avat be minket, egészségügyi oldalunk vendége, prof. dr. Engert Zoltán Vendel urológus, osztályvezető főorvos pedig a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel olvasóink figyelmét. A professzor nemcsak a prosztata de a vese daganatos megbetegedések gyógyításáról is szakszerű tájékoztatást ad. A szakember hasznos tanácsokat ad az úgynevezett férfibajok kialakulásának megelőzésére. Múltidő rovatunk ezúttal Mária Terézia Dorottya bajor hercegnő sárvári éveit eleveníti fel. Az uralkodó egészen közel került ahhoz, hogy ő ülhessen Anglia trónjára. A Stuart-örökségre emlékeztette az évente ajándékba kapott ölnyi fehér rózsa, amelynek legendájáról részletesen olvashatnak lapunkban.

Nyilatkozott magazinunknak Jakupcsek Gabriella televíziós műsorvezető, Vekerdy Tamás pszichológus és Papp Tibor, a Bolyai Gimnázium igazgatója is. Őket a gyermeknevelés útvesztőiről faggattuk. A szakemberek mind azt állítják, meg kellene állítani a teljesítményközpontú oktatás gyorsan rohanó szekerét. Helyette a gyerekek lelki egészségére kellene figyelnünk. Ki ne tudná, milyen fáradtak estére a kicsik? Tanítsuk meg őket lazítani, engedjük az iskolást néha bambulni, biztosítsuk neki a nem aktív pihenés örömét.

Spiegler Tibor asztalfiókban rejtegetett kincseit, Németh Judit színésznő cipőit mutatja meg a kíváncsi olvasóknak. A nyári frizuratrendet a kőszegi Tóth Szalon kiváló fodrászai ismertetik, a jó texasi chili con carne receptjét pedig Hindi Fatima adja közre. 
Hétmérföld rovatunk Szlovéniába, a podersdorfi világítótoronyhoz és irodalmi emlékhelyekre viszi az utazni vágyókat.

Kiadványunk június 16-tól kapható az újságárusoknál és a nagyobb áruházláncok standjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!