Álomférfiak nőnapra! Ünnepi koncertet ad a Hooligans Szombathelyen

2017. február 24., 13:31 forrás: PLT
Szombathely - Aki négy pasit akar egyszerre nőnapra, semmiképpen ne hagyja ki a Hooligans-koncertet március 11-én az Agora - Művelődési és Sportházban. Jegyek a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban válthatók. A két és fél órás tombolás után közös fotózkodásra is adódik lehetőség.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Bulizzon Nőnapon a Hooligans-szel!
Jegyeket a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban kaphat, megyekártyával CSAK 3200 Ft-ért!

Addig meg készüljünk egy kicsit. Kis Endre és Tóth Tibor Szerencsen együtt jártak iskolába és már 9 éves korukban túl voltak az első koncertjükön. Azóta viszont szerencsére álomférfiakká cseperedtek (ahogy ezt az állítást egy Hooligans-album igazolja). Endre és Tibor kamaszként  találkozott Ördög Tiborral - akivel együtt megalapították a Ramses nevű együttest. A zenekart az a megtiszteltetés érte, hogy ők nyitották a Scorpions koncertjét a Budapest Sportcsarnokban. 1996-ban aztán az együttes tagjai váltottak:  Móricz Norberttel megalapították a Hooligans-t. 1997-ben jelent meg az első Hooligans-album Nem hall, nem lát, nem beszél címmel.

A második albumuk 1998-ban jött ki Mesét, álmot, mámort címmel. 2001-ben jelent meg a harmadik Kánaán címmel,  2003-ban jött a Szenzáció, 2005-ben a Vírus-album, a következő évben a Bohémélet. 2007-ben az együttes basszusgitárosa,  Móricz Norbert  kivált a zenekarból, a helyére Késmárki Zsolt lépett. 2008-ban már az új felállásban jelent meg az együttes hetedik albuma: Privát mennyország címmel.

Március 11-én tehát összesen négy álomférfi lép az Agora - MSH színpadára, miközben a nézőtér várhatóan kánaánná, esetleg privát menyországgá változik. Aki jót akar, lepje meg a párját - esetleg saját magát - nőnapi Hooligans-belépővel. Az ígéret szerint a két és fél órás mámor mellé nem mindennapi látvány is jár.

Belépőkért lehet rohamozni a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáit.

És ne felejtsük el: a koncert mámorító emlékét majd a közös fotók is megőrzik: hogy mutogathassuk az unokáknak.

2017. február 24., 13:31 forrás: PLT

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...