Programok

2016.05.27. 13:41

Nagy vasi gyereknapi programajánló: hová vigyük a lurkókat ma?

Koncertek, bábszínház, ügyességi játékok, tűzoltó bemutatók, arcfestés, palacsintaevés, rajzverseny - csak néhány a gyereknapi programok közül. Mutatjuk, hová érdemes ellátogatni május utolsó hétvégéjén.

Lengyel Dóra

SZOMBATHELY

Történelmi témapark, vasárnap, 13.00-22.00. Színpadra lép a Kis Hétrét Zenekar, Hien, László Attila, a Varjú Country Együttes, a Roctenors, a Brayen Adems Tribute Bands, Szécsi Saci és Szécsi Böbe és a Mesebolt Bábszínház. Lesz állatsimogató a Fekete István Állatvédő Egyesület szervezésében. A legkisebbeket a Bóbita játszószőnyeg, a nagyobbakat az interaktív játszóprogram várja.

CELLDÖMÖLK

Szentháromság tér, szombat 9-12 óráig. Lesz póni-kocsikázás, bábjáték a Tücsök Bábcsoporttal, ugrálóvár, mesekuckó és játszóház. Lehet virág-fogózkodáson, valamint kreatív- és társasjátékokon részt venni, gyerekdalokat hallgatni.

BÜK

Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, vasárnap 15-19 óráig. A Sok-Szín-Pad társulat gyermekcsoportja a Világ legbutább cirkusza - Karinthy-fantázia előadásával lép színpadra, a Pódium Színpad pedig Varró Dániel Kis unokám roppant cuki - zenés mesejátékával szórakoztatja a kicsiket. Kézműves- és történeti játszóház, ugrálóvár, népi fajátékok, arcfestés, Inci-Finci gyermekfoglalkoztató varázsolja el a gyerkőcöket.

KŐSZEG

Jurisics-vár, Diáksétány, vasárnap 13-17 óráig. A Csónakázótónál gyerek horgászversenyre nevezhetnek az érdeklődők, a Jurisics várnál óvodás és iskolás ügyességi kerékpárverseny, arcfestés, természetvédelmi játékok, agyagozás, nemezelés, mézeskalács díszítés, szalmavirág készítés, tészta nyakláncfűzés, csipeszfigura-készítés, légvár szerepel a programok között. A kőszegi tűzoltóság és rendőrkapitányság bemutatója, birkózás, asztalitenisz, síugrás, lengőteke és kosárlabda bemutató is színesíti a kínálatot.

GENCSAPÁTI

Művelődési Ház és Könyvtár udvara, vasárnap 14 órától. Légvár, lufihajtogatás, arcfestés és fagyi várja a lurkókat. Közben a Gencsapáti Legénycéh vezetésével kitáncolják a májusfát. Közreműködik a Zsivány zenekar.

KÖRMEND

Vöröskereszt udvara, vasárnap 15 órától. Palacsintaevés, arcfestés és játékos vetélkedő várja a gyereksereget.

HOSSZÚPERESZTEG

Művelődési Ház, szombat 10 óra. Csak néhány a színes programok közül: kézműves kuckó, csillámtetoválás, arcfestés, aszfaltrajzolás, zsákban futás, kötélhúzás, bakancshajítás. tömlőteke, falubejárás a tűzoltóautóval, íjászat, lovaglás. A délután csocsóval kezdődik, de lesz pingpong, kosárlabda, foci és tánctanulás. Palacsintával, fagyival és rengeteg lufival várják a gyermekeket. A nagy gyereknapi szabadtéri bulival zárul a rendezvény.

SZENTGOTTHÁRD

Színház előtti tér, vasárnap 15-19 óráig. Fellépnek: a Patrium, az AMI néptánccsoport, az Ugró Mókusok, Harisnyás Píppiék. Szuperhős képző, jelmezverseny, ugrálóvár, csillámtetoválás, kézműves játszóház, tipegő- és uzsonna kuckó szerepel a programok között.

JÁNOSHÁZA

Művelődési Ház és a környéke: vasárnap 14-18 óráig. A programkínálatban szerepel: lufi bohóc, légvár, arcfestés, kézműves blokk, kalandpark, tűzoltó bemutató, csacsi lovaglás, póni lovaglás, kisvonat, nemezelés, horgászverseny, óriáscsúszda és tájfutás.

TORONY

Művelődési ház mögötti tér, vasárnap 14.30-18 óráig. Fellép: a Dabaston Energy Dance Team, Frédi bácsi bábszínháza. Lesz szalonnasütés, élő csocsó, légvár, arcfestés, kézműves játszóház és mesekosár foglalkozás.

Falu központ, június 4. (szombat) 14-18 óráig. Zsetonszerző játék, gyereknapi hétpróba, gokartverseny, focimérkőzések, 11-es rugóverseny. arcfestés, légvár várja a lurkókat.

VÉP

Vép Művelődési Ház és Könyvtár, pénteken 18.30-kor fellép Gáspár Laci, és a Galaxy RRC résztvevői.

CSEPREG

Csepreg Malomkertben rosszidő esetén a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola aulájában: pénteken 14:30-19:00 óra közt várják a gyerekeket. Fellépnek: Csepregi óvoda Süni csoportja a Casino Twist előadással, a Csepreg városi mazsorett csoport, csepregi általános iskola Kötélugró csoportja, Ákombákom Bábszínház, Juhász Marcell interaktív bűvész, Póker együttes. Lesz tombolahúzás és légvár is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!