Négy napig királyság! Minden jót kínál a gencsi Pünkösdi Fesztivál

2017. május 11., 10:02
Négy napig tartó zenés dínomdánommal várja a nagyérdeműt a Gencsapáti Borsodi Pünkösdi Fesztivál. Vasi és zalai megyekártyásoknak kedvezmény!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Június 2-ától 5-éig tart a nagy hagyományokkal bíró Pünkösdi Fesztivál Gencsapátiban. Őrületes buli várható négy napon át, megállás nélkül. Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb zenei és gasztronómiai fesztiválja ezúttal sem kíméli majd a táncos lábakat!

A Szombathely közvetlen szomszédságában, Gencsapátiban gyökeret vert pünkösdi vigasság évről évre népszerűbb: a környékbelieket szórakoztató szabadidős rendezvényből tízezreket vonzó zenei és gasztronómiai fesztivállá nőtte ki magát. Az idén még nagyobb nevek és több mint hatvan előadó a fellépők között: Magyarország legkedveltebb előadói egy helyen a hatalmas szabadtéri buliban. A nyitónapon föllép például a Zaporozsec, az Ocho Macho, a Hooligans, itt lesz Kis Grofó. Másnap (szombat) mások mellett Majka & Curtis, Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega a koncertmenüben. Vasárnap: Republic, Soulwave, Halott Pénz, Voksán Virág (és mások). Hétfőn a Lord zárja a programot.

A PLT szombathelyi, körmendi, sárvári, szentgotthárdi, celldömölki, zalaegerszegi ügyfélszolgálati irodájában juthatnak belépőhöz vagy a teljes programra szóló fesztiválbérlethez az érdeklődők.

Megyekártyásoknak 5 % kedvezmény jár - CSAK NÁLUNK!

2017. május 11., 10:02

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...