Programok

2014.03.23. 20:37

Programok, rendezvények Vas megyében március 24-től

Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények március 24-től. Böngésszen, és válogasson!

ÁPRILIS 18.

Amatőr Tehetségkutató Könnyűzenei Fesztivál

Szombathely – A zenekarok és egyéni előadók 2014. április 18-ig jelentkezhetnek Átjáró Másként című Amatőr Ifjúsági Tehetségkutató Könnyűzenei Fesztiválra, amelyhez prevenciós nap is kapcsolódik. A jelentkezés feltétele, hogy a zenekar vagy előadó amatőr legyen, aki még nem jelent meg országos vagy nemzetközi médiában és nincs lemezszerződése. Feltétel továbbá, hogy fiatal legyen, vagyis a tagok életkorának 14-29 év között kell lenni (a tagok mindegyikének a rendezvény napjáig be kell töltenie a 14. életévét, de egyikük sem töltheti be a 30. életévét). AKritérium az is, hogy a zenekar a Nyugat-dunántúli Régióból érkezzék (Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyéből). Egy zenész csak egy zenekarban játszhat (nincs átjárás a zenekarok között). A rendezvényen 4 dal előadására kerül sor (3 saját dal + 1 feldolgozás, 30 percben beállással együtt). A feldolgozáshoz olyan dalt kell választani, ami a szenvedély témáját dolgozza fel vagy érinti. A saját dalok szövegeit a jelentkezéssel együtt kell beküldeni a szervező SRT LOGO Ifjúsági Szolgálat címére.

 

ÁPRILIS 11.

Megyei borverseny óborokkal is

Kőszeg - A Szent György-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódóan a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház április 11-én rendezi meg a Vas megyei borversenyt. Az idén első ízben nem csupán az évjáratos borok megmérettetésére kerül sor, hanem az óborok is versenyezhetnek.

 

ÁPRILIS 4.

Nyitott porták

Szalafő - A Népi Kézműves Alkotóházak Országos Egyesülete és a Népművészeti Egyesületek Szövetsége hagyományteremtő szándékkal nyitott hévégét szervez. A rendezvénybe bevonják az országban működő népi kézműves alkotóházakat nyitott műhelyeket és műhelygalériákat azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet létükre és megmutassák, milyen értékek hordozói azok a létesítmények, amelyek a tradicionális népi kézművesség továbbörökítő helyei, az ott dolgozó mesterek, alkotó közösségek pedig a megörökölt tudás képviselői és megújítói. Az országos rendezvény a „Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák első Országos Hétvégéje" április 4-étől 6-áig rendezik meg, országszerte kinyitnak a műhelyek és gyerekek, felnőttek, családok ismerkedhetnek a népi kézművességgel. A rendezvényhez a szalafői Múlt-idéző Porta és egy őriszentpéteri fazekasnő is csatlakozott.

 

ÁPRILIS 1.

Az Üveganya a Hevesiből

Szentgotthárd - Krusovszky Dénes Az Üveganya című tragikomikus játékával tájol április elsején a zalaegerszegi Hevesi színház: az előadás 19.30-kor kezdődik a szentgotthárdi színházban. Az Üveganya helyszíne egy átlagos magyar kisváros, ahol a felszínen többé-kevésbé minden rendezetten zajlik, a felszín alatt azonban ott lapulnak a múlt árnyai. Krammer egyszer hibázott, és azóta is ennek a hibának a hatása alatt él idős édesanyjával, elzárkózva mindenkitől. Miután az anyja meghal, Krammer kénytelen kilépni a menedék biztonságából és szembesülnie kell mindazzal, ami elől menekülni próbált. Játsszák: Bellus Attila, Lőrincz Nikol, Urházy Gábor László, Baj László, Bálint Péter, Ecsedi Erzsébet, Lupaneszku Vivien, Besenczi Árpád, Szakály Aurél, Kiss Ernő. Rendezte: Sztarenki Pál.

Kedden ruhaosztás a rászorulóknak

Körmend - Április 1-jén, a Vöröskereszt irodájában (Hunyadi u. 8.) ruhaosztást tartanak 9–11 óráig.

 

MÁRCIUS 31.

Nemesi felkelés, internetnyelvészet

Szombathely - A Genius Savariensis Szabadegyetem március 31-én 16.30-kor dr. Tilcsik György PhD levéltárigazgató előadásával – Szombathely mezőváros a 19. század első felében – folytatódik a SEK Berzsenyi téri épületében. Ezután dr. Vigh Kálmán PhD előadása következik Az utolsó nemesi felkelés címmel. Április elsején 18 órakor prof. dr. Pusztay János a magyar nyelv eredetéről beszél – másképpen. Április 3-án 18 órakor prof. dr. Balázs Géza Internetnyelvészet címmel tart előadást a SEK D épületében.

 

MÁRCIUS 30.

Töredezett emlékekből

Szombathely - Prof. dr. Schőner Alfréd főrabbi nyitja meg Ferkovics József festőművész kiállítását a Bernstein Béla Kulturális Központban. Ferkovics József szombathelyi festőművész „Töredezett emlékek-sorstöredékek" című sorozatából március 30-án 14 órakor nyílik kiállítás a Szombathelyi Zsidó Hitközség Brenstein Béla Kulturális Központjában (Batthyány tér 9.). A holokauszt 70. évfordulójára rendezett kiállítást prof. dr. Schőner Alfréd főrabbi ajánlja a közönség figyelmébe. „Ferkovics József 1961. április 17-én született Letenyén. Kitűnő rajzkészsége már gyermekkorában feltűnt tanárainak, akik rendszeresen pályázatokra nevezték be, amelyekről általában díjazottként tért haza. 1974-ben Japánban egy gyermekrajzverseny 2. helyezettje lett. Grafika és festészet szakon a Pécsi Képző és Iparművészeti középiskolában tanult. Budapestre kerülve a Képző -és Iparművészeti Főiskolán folytatta tanulmányait", írja Daróczi Ágnes (Romano Instituto). A kiállítás az idén Bécsbe és Heidelbergbe is eljut.

Jótékonysági koncert

Szombathely - A Szombathelyi Evangélikus Egyházközség nagyböjti jótékonysági koncertet rendez március 30-án, vasárnap 18 órától az Evangélikus Templom tavasszal induló restaurálására. Műsoron: Bach: E-dúr hegedűverseny, szólista: Popa Gergely (hegedűművész), Pergolesi: Stabat Mater, szólisták: Gál Gabi és Simon Krisztina (énekművészek). Közreműködik továbbá a VOX Savariae Énekegyüttes és a Gyülekezet Alkalmi Zenekara. Vezényel: Lakner- Bognár Nóra karnagy.

A swing nagyjai, immár hatodszor

Szombathely - Március 30-án, vasárnap este hattól a jazzé a főszerep a Bartók Teremben. Ekkor tartja ugyanis szokásos év eleji koncertjét az Isis Big Band. Az eddigiekhez képest kicsit más lesz a program: több lesz az énekes szám, ezek többsége a mostani világdivathoz alkalmazkodik. Nagyon népszerű ugyanis most a régi szvingkorszakot idéző hangzás, de vonósokkal kiegészítve. Ez már totális zenekari hangzás, hiszen megtalálható benne a létező legnagyobb létszámú dzsesszformáció, a big band és a klasszikuszenei vonós felállás is. A legismertebb dzsessz-klasszikusok, mint például Sinatra New York, New York-ja is ilyen zenekari felállásban lett rögzítve. Jellemző az is, hogy ismert régi swinges dalok szólalnak meg, de alaposan áthangszerelve. Michael Buble és Robbie Williams, napjaink két nagy énekes sztárja is az ilyen hangzású daloknak köszönheti sikerét – vagyis régi dalok újrahangszerelt változatainak. Ez az irányvonal uralja az Isis Big Band vasárnapi koncertjét, közöttük csak légegzetvételnyi kitérés lesz majd egy-egy instrumentális darab a zenekar részéről. Elhangzanak majd Michael Bublétól például a You Make Me Feel So Young, a Feeling good, a Foggy Day, a Come Fly With Me című számok, vagy Robbie Williamstől a Beyond The Sea és még számos dal. A koncert este hatkor kezdődik, kétrészes. Közreműködnek: Horváth Meggie (ének), Korponay Zsófia (ének), Szabó Tibor (ének), Túri Lajos „Lui" (ének) és a Kőszegi Vonósok. Az este fővédnöke: Puskás Tivadar polgármester.

 

MÁRCIUS 29.

Iskolás teniszezők

Szombathely - A Magyar Tenisz Szövetség megbízásából szombaton a Szombathelyi Sportiskola tenisz szakosztálya rendezi az országos iskola teniszbajnokság tavaszi fordulóját (a második fordulót ősszel bonyolítják le). A sportiskola 2001 óta vesz részt a szövetség iskolatenisz programjában, Szombathely már negyedszer ad otthont e népszerű versenynek. A szervezők elsősorban a nyugati régióból, de az ország egész területéről várják az 1–4. osztályos gyerekeket, közel 60 versenyző részvételére számítanak. A szombati tornának a Sportliget pályái adnak otthont. Az ünnepélyes megnyitó 9.50-kor lesz, utána kezdődik a verseny.

Újra látogatható a koronaőrző hely

Kőszeg - Március 29-étől újra nyitva lesz a Szent Korona őrzési helyén felújított kiállítóhely a Kálvária utcában. Márciustól október 25-éig szombatonként 13–17 óra között látogatható. Aki ettől eltérő időpontban akarja megtekinteni, két munkanappal korábban megtett előzetes bejelentés után megteheti.

Tavaszi Fúvóskoncert

Szentgotthárd - Március 29-én 18 órától Tavaszi Fúvóskoncertre várja a muzsikát kedvelőket Szentgotthárd Város Fúvószenekara a Színházba. Vezényel: Rápli Róbert karnagy. A koncertet követően zenészbál kezdődik a Lipa étteremben. A talpalávalót az Albatrosz együttes szolgáltatja.

Mazsola és Tádé lesz a színházban

Körmend - Könnyed hétvégi kikapcsolódásra várják a gyermekes családokat szombaton délután a Rába-parti kisvárosba. Bálint Ágnes a Mazsola és Tádé című zenés bábjátékát március 29-én, szombaton 16 órai kezdettel mutatja be az Ametiszt Bábszínház Körmenden, a Batthyány-kastélyban lévő színházban.

Átadási ünnepség a kis faluban

Peresznye - Szombaton játszótér, sport- és fitneszpálya, valamint defibrillátor átadási ünnepséget rendeznek a peresznyei kastélyparkban. 9–11 óra között sportrendezvények lesznek, majd 11–12 óra között ünnepélyes avatás. Beszédet mond Grüll János polgármester, Puskás Tivadar, Básthy Tamás és Ágh Péter országgyűlési képviselők.

Indul a bakterház: emlékhely avatás

Csempeszkopács - Vasúttörténeti előadásokkal színesítik azt az eseményt, amelynek apropója, hogy az egykori Szombathely-Rum vasútvonal mentén álló csempeszkopácsi őrházból közlekedési emlékhelyet alakítottak ki. Az önkormányzati felújítást pályázati forrás segítette. Szombaton délután négy órakor V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár avatja fel a létesítményt.

Integrált közösségi teret adnak át

Csehimindszent - Újjáépítették és kibővítették a település kultúrházát. A rekonstrukció során kialakított Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér ünnepélyes átadását szombaton délelőtt tíz órakor tartják a Fő utca 45. szám alatt. Köszöntőt a polgármester, Fukszberger Imre mond, az épületet átadja a rendeltetésének V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár.

 

MÁRCIUS 28.

Diákoktól: Solness építőmester

Szombathely - Henrik Ibsen, Solness építőmester című művét mutatja be a Waldorf-gimnázium 11. osztálya 28-án, pénteken 18 órakor, a NYME Savaria Egyetemi Központ, Liszt-termében.

Természetgyógyász előadás ingyen

Szombathely - Ingyenes szervi, energetikai felméréssel egybekötött ingyenes előadást tart Szabó Jánosné Anikó diplomás természetgyógyász „A haspuffadástól" a daganatig" címmel a Kőszegi utcai TIT székház második emeleti nagyelőadójában március 28-án, pénteken 18 órától. Szó lesz többféle betegségtípus kialakulásáról és a természetes gyógyítás lehetőségeiről is.

Angelica Kőszegen

Kőszeg - A Magyar Örökségdíjas és Junior Príma-díjas Angelica Leánykar pénteken nagyböjti hangversenyt ad a Jézus Szíve-templomban délután fél 5-től. Vezényel a Liszt-díjas Gráf Zsuzsanna.

Várbéli vigasságok

Jánosháza - Kétnapos történelmi vigasságok helyszíne lesz március 28-29-én Jánosháza. Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke elmondta, hogy az első Jánosházi Várbéli Vigasságok nyitányát március 28-án fél ötkor a helyi zeneiskola Reneszánsz együttesének műsora nyitja, majd a jánosházi színjátszók Nagyot álmodók című produkciójukat adják elő. Őket az Animato énekegyüttes követi. Fél hétkor Marton Ferenc mond köszöntőt, majd V. Németh Zsolt vidékfejlesztési államtitkár nyitja megy hivatalosan a programot. Az esemény sztárvendége Danics Dóra műsora 19 órakor kezdődik. Szombaton délelőtt kilenckor kézműves kirakodóvásár kezdődik a várban. Tíz órától a gyermekeknek szerveznek programot. Délután fél kettőkor nyílik meg a művelődési házban a Honismereti Kör Erdődyek nyomában című kiállítása. A Szent Imre Általános Iskola diákjai fél háromtól adják elő a Lúdas Matyit, majd a Kemenesaljai Néptánccsoport, utána pedig Nagy Jonathan bűvész szórakoztatja a közönséget. A város utcáin fél hatkor kezdődik a Mátyás király idejét idéző történelmi felvonulás, majd a Várkertben középkori vacsorával zárul a kétnapos program.

A Határvidéket az Őrségben vetítik

Őriszentpéter - A KorFilm produkció (Boros Ferenc, Horváth Zoltán, Kozma Gábor) Határvidék című dokumentumfilmjét mutatja be a művelődési házban pénteken 18 órakor. Őr Zoltán polgármester és a házigazda vasi TIT nevében Laczó László köszönti a megjelenteket.

Házasság és gyerek kölcsönhatásáról

Gencsapáti - A „Gencsapáti esték" című sorozat következő előadása „A házasság hatása a gyerekre, a gyerek hatása a házasságra" címmel lesz március 28-án, pénteken 17.30-kor. A vendég Keresztes Ilona, a legnépszerűbb gyerekneveléssel foglalkozó rádióműsor főszerkesztő-műsorvezetője, és férje, Mohay Tamás néprajzkutató.

Fókuszba kerül a környezetvédelem

Szalafő - Környezettudatos tevékenységek végzése és terjesztése címmel pénteken és szombaton szakmai találkozót tartanak a faluházban. Pénteken 10 órától előadások kezdődnek. A falugondnoki hálózat helyzetéről Serafin József, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) főosztályvezető helyettese, s Horváth-Takács Bernadett, a falugondnoki hálózat EMMI szakmai referense beszél. Szó lesz a nemzeti parkok és környeztünk védendő értékeiről, a globális problémákról, s az ökologikus gondolkodásról is. Délután tanösvényt látogatnak a résztvevők Havas Márta erdőmérnök vezetésével, de filmvetítés, kötetlen beszélgetés is lesz Szombaton délelőtt a környezettudatos tevékenységek, a közösségépítés kerül majd fókuszba, délután pedig kirándulást lehet tenni a környéken.

 

MÁRCIUS 27.

Helyitermék-kínáló az MMIK előtt

Szombathely - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Vas Megyei Igazgatósága, a Pannon Helyi Termék Klaszter és a szombathelyi önkormányzat helyi termelői piacot indít. Piacnyitás: március 27-én 13.30-kor. A piacon azok a Vas megyei termelők kínálhatják portékáikat (előzetes jelentkezés után), akik magas minőségű élelmiszeripari termékeket állítanak elő saját alapanyag felhasználásával, illetve rendelkeznek valamennyi engedéllyel.

Kristóf Ágota iskolatársainak

Szombathely - A világhírű író, Agota Kristóf szombathelyi érettségijének közelgő 60. évfordulója alkalmából konferenciát szervez, emléktáblát avat március 27-én a Kanizsai Dorottya Gimnázium baráti köre. Az eseményre várják mindazokat, akik Szombathelyen – vagy életének meghatározó helyszínén, Kőszegen – osztálytársai, iskolatársai, barátai, ismerősei voltak Kristóf Ágotának. A konferencia délelőtt 10 órakor kezdődik a gimnáziumban, a kora délutáni emléktábla-avatás után az Agora – Savaria moziban filmvetítéssel, beszélgetéssel folytatódik a program.

Közérdekű témák a közgyűlésen

Körmend - Csütörtökön tartja soros ülését az önkormányzat. Bebes István polgármester vezeti fel a szociális szolgáltatásokhoz kapcsolódó térítési díjakat, pontosabban ezek megállapítását. Ezt követően pályázatot nyújtanak be az NKA vizuális művészetek kollégiumához, döntenek a Csónakház, a Körmendi Kulturális Központ Múzeum és Könyvtár használatába és üzemeltetésébe történő átadásról is.

Regösök húrján országos verseny

Ikervár - Március 27-éig lehet nevezni a VIII. Ikervári Versünnepre, illetve a „Regösök Húrján" országos vers – és prózamondó verseny regionális válogatójára, amelyet április 9-én, szerdán 14 órától rendeznek a Batthyány Lajos Művelődési Házban. A zsűri elnöke: Kiss László a Magyar Versmondók Egyesületének elnöke.

Dr. Kásler Miklós lesz a vendég

Sárvár - Prof. dr. Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa lesz a Sárvári Milleneum Alapítvány Évezrednyitó beszélgetések című rendezvényének vendége. A város díszpolgárával csütörtökön 18 órától Gróf István beszélget a vár dísztermében.

Kiállítás, Szombathely. Vitalitas Galéria (11-es Huszár út 19.): Oroszy Csaba képzőművész, A 67/21-es bőrönd anyag című tárlata április 18-áig látogatható, hétköznaponként 13.30-tól 17.30-ig.

Sárvár. Nádasdy Ferenc Múzeum: kedd–vasárnap 9–17 óráig nyitva.

Túra, Csepreg. szombaton Bandesz 40. túra. Találkozó: 10 órakor, Csepreg, Széchenyi tér. Túravezető: Bogáti András. 

MÁRCIUS 26.

Konferencia a Nagy Háborúról

Szombathely - Szerdán az Oladi Általános Iskola 150 diákja tekinti meg az Orlay szakközépiskolában a kiállítást a Nagy Háborúról, mécsest helyeznek el a világháborús emlékműnél, ellátogatnak a Smidt Múzeumba is. Pénteken délelőtt fél 10-től a városházán az utolsó békeévről, az első világháború kitöréséről rendeznek konferenciát. Ezt dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter, az emlékév fővédnöke nyitja meg. Az előadások témája lesz az Osztrák-Magyar Monarchia létrejötte, az első világháború kitörésének körülményei, a monarchia hadereje, Vasvármegye utolsó békeéve, a K.u.K. 83. gyalogezred története, szó lesz egy mesterlövész naplójáról is. Az előadók között budapesti hadtörténészek, vasi történészek lesznek. 14 órakor megemlékező mise kezdődik a hősi temetőben.

Creative Sound System-koncert

Szombathely - A tavalyi koncert után most újra a Magház színpadán lép fel a Creative Sound System. Az együttes 2012 nyarán alakult Tapolcán. A nyolcfős csapat olyan különböző zenei ízlésű barátokból, ismerősökből állt össze, akik korábban már álltak közösen színpadon. Dalaikban megmutatkoznak reggae-, funk-, pop-, rock-, latin -és jazzelemek is. 2013 októberében megjelent első albumuk. A koncert szerdán lesz. Kezdés 20 óra 30 perckor.

Az alternatív gyógyászatról

Sárvár - Alternatív gyógyászat a 21. században címmel Somogyi Lehel tart előadást szerdán 17 órakor a könyvtárban. Az Egészségklub rendezvényének előadója abban próbál segíteni az érdeklődőknek, miként igazodjunk el a gyógyító irányzatok között.

Jazz

Sárváron, a Nádasdy Múzeum dísztermében szerda este hét órától egy amerikai jazz-zenekar, a The Nu Band lép fel.

 

MÁRCIUS 25.

Környezetvédelmi előadást tartanak

Szombathely - Kedden 17 órakor a Savaria Egyetemi Központ Károli Gáspár téri épületében tartja a Nyugat-dunántúli Regionális Környezetvédelmi Központ az egyetemmel közös szervezésben a Környezetvédelmi klub következő előadását. A téma ezúttal a Biodiverzitás, ökológiai egyensúly a „Natura 2000" területek hazai jelentősége, az ezeken található természeti értékek fontossága , a kultúra és tájhasználat, a mezőgazdasági tevékenység és a fenntarthatóság lesz. Mindezekről dr. Simonyi József és Simon Péter tart előadást az érdeklődőknek, akik kötetlen eszmecserén is megvitathatják a hallottakat.

Márciusi Hóesés várható: Udvaros, Básti, Cserhalmi, Kulka

Szombathely - Március 25-én 19 órakor ismét Hóesés várható az Agora– MSH-ban. És ez nem időjárás-előrejelzés: Dés László és Bereményi Géza dalait négy nagyszerű színész énekli – éli. A nyáron bezár az Agora – Művelődési és Sportház, és a nagy házalakítás előtt mindenképpen jó emléket szeretne hagyni maga után. Ezért kapott meghívást a sportházba a „nagy négyes”: Udvaros Dorottya, Básti Juli, Kulka János és Cserhalmi György – hogy az Orlai Produkciós Iroda ajánlásával megismételjék a néhány évvel ezelőtti varázslatot. „Mi történhet meg férfi és nő között? Minden. Bármi. A szenvedélytől a közönyig akármi. Össze lehet foglalni mindezt egyetlen koncertben? Igen. Legalábbis erre vállalkozik négy kiváló színész (két nő és két férfi) és a kiváló zene. „A szöveg sem utolsó”, mondja az ajánló – és muszáj hinni neki. Udvaros Dorottya hozza a Hóesést, énekel Vetkőzésről, arról, aki Hiába szép. Básti Julié és Cserhalmi Györgyé például a Tíz kicsi bűnjel. Kulka János úgy jön, mint senki más. Dés László és Bereményi Géza új dalokat is írt a négy színésznek. A kihagyhatatlan koncert március 25-én 19 órakor kezdődik az Agora – MSH-ban.

Rendezvény, Sárvár. Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár:  17 órakor Somogyi Lehel, Alternatív gyógyászat a XXI. században. Hogyan igazodjunk el a gyógyító irányzatok között? címmel tart előadást.

Kőszeg. Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont:  17 órakor Egy későromantikus regényhős a természettudományban, Herman Ottó élete és műve címmel tart előadást prof. dr. Vig Károly muzeológus és dr. Bokányi Péter PhD. irodalomtörténész.

Celldömölk. Berzsenyi Dániel Gimnázium: csütörtökön 12.35–kor, Pék Tibor, „A mitől vagy kitől? változó  klíma” című könyvének bemutatójára  várják az érdeklődőket.

Kiállítás, Szombathely.
Weöres Sándor Színház, aula, emelet: Nő a mű mögött című kiállítás április 15-éig látogatható.
Szombathelyi Képtár: kedden, szerdán és péntek–vasárnap 10–17 óráig, csütörtökön 10–18 óráig. Időszaki kiállítás: Szántó Piroska emlékére – megtekinthető március végéig. Csütörtökön 17 órakor, Kép-Tár-Ház – országos festészeti kiállítás megnyitója. A kortárs magyar képzőművészeti kiállítást a Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége rendezi a képtár összes termében.

Répcelak. Répce Galéria: Kemény Judit képzőművész kiállítása és az Előtér-ben Czine Dominika 7. osztályos tanuló munkái megtekinthető április 5-éig.

MÁRCIUS 24.

Hangverseny

Március 24-én 18 órától a Refektóriumban folytatódik az idei hangversenybérlet sorozat a Takács Jenő Zeneiskola tanári koncertjével. A szervező a Szentgotthárdi Muzsikáért Alapítvány és a Pannon Kapu Kulturális Egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!