Programok

2015.11.23. 13:25

Programok, rendezvények Vas megyében november 23-tól

Vas megye - Tudja meg, mi történik Vas megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények november 23-tól. Böngésszen, és válogasson!

Munkatársainktól

NOVEMBER 29.

Hangverseny

Csepregen a művelődési ház színháztermében vasárnap 17 órakor a Győri Advent Kórus adventi hangversenyét hallhatja a közönség. Vezényel: Erdész Gábor.

NOVEMBER 28.

Előadások a Közösségi Házban

Kőszegszerdahely  – Az önkormányzat szervezésében több előadás is lesz a Közösségi Házban. 20-án este a cukorbetegségről és a diétáról hangzott el dr. Koczor Gábor előadása, 28-án 18 órától a kertben végzendő őszi munkákról beszél Déri Máté növényvédő szakmérnök.

Horvát egyesületek jubileuma volt 

Kőszeg – Pénteken 18 órakor kezdődött az ünnepség a Jurisics várban, amelynek a Magyarországi Grádistyei Horvátok Egyesülete megalakulása 25. évfordulója adta az apropót kiállításmegnyitóra és kulturális műsorokra.

Előadások a Közösségi Házban 

Kőszegszerdahely – Az önkormányzat szervezésében több előadás is lesz a Közösségi Házban. Pénteken este a cukorbetegségről és a diétáról hangzott el dr. Koczor Gábor előadása, 28-án 18 órától a kertben végzendő őszi munkákról beszél Déri Máté növényvédő szakmérnök.

NOVEMBER 25.

Alain Pastor: Szent Márton élete

ŐrvidékHáz (11-es Huszár út 40.): november 25-én, (szerda) 17 órakor Alain Pastor: Szent Márton élete – könyvbemutató. A francia szerző Szent Márton élettörténetét feldolgozó műve először jelenik meg magyar fordításban.

NOVEMBER 24.

Bolygótársaink légköre

NYME-SEK C előadó (Károlyi Gáspár tér 4.): november 24-én, (kedd) 18 órakor Bolygótársaink légköre címmel dr. Gadányi Péter tart előadást.

Martineum Felnőttképző Akadémia

Martineum Felnőttképző Akadémia: november 24-én, (kedd)en 18 órakor Szent Márton Akadémia. Dr. Zsámbéky Monika: Szent Márton ereklyék. A Szent Márton Emlékévre készülve megkíséreljük összegyűjteni az egykori és ma is meglévő magyarországi Szent Márton-ereklyéket, mint a Szent Márton tisztelet tárgyi és spirituális emlékeit. A kiterjedt kutatás már hozott új eredményeket. Ezeket osztja meg az előadás az érdeklődőkkel.

A 21. század küszöbén? Biztos, hogy minden az, aminek látszik?

Vas megyei Önkormányzat I. emelet díszterem (Berzsenyi tér 1.): november 24-én, (kedd) 17.30-kor A 21. század küszöbén? Biztos, hogy minden az, aminek látszik? címmel, Katona Attila tart előadást.

Presser Gábor és Rúzsa Magdi egy intim hangulatú koncert, legendákkal

Agora – Művelődési és Sportház: november 24-én, (kedd) 19 órakor Presser Gábor és Rúzsa Magdi egy intim hangulatú koncert, legendákkal.

NOVEMBER 23.

A mitől vagy kitől? változó klíma

Kondorfa. Művelődési Ház: november 23-án, (hétfő) 18.30-kor Pék Tibor, „A mitől vagy kitől? változó klíma” című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket.

Magyarlak. Művelődési Ház: november 23-án, (hétfő) 17 órakor Pék Tibor, „A mitől vagy kitől? változó klíma” című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket.

Az élet alapkérdései Jézus példázataiban

Sé. Faluház (Szabadság u. 29.): november 23-án, (hétfő) 18 órakor Dr. Reisinger János irodalomtörténész előadássorozatának következő része, melynek címe: Az élet alapkérdései Jézus példázataiban. A talentumok példázata. Az előadás előtt 15 órától karácsonyi könyvvásárt tartanak.

Mozaikok Szombathely város médiatörténetéből

NYME-SEK D épület fszt. II. terem (Berzsenyi tér 2.): november 23-án, (hétfő) 17.15-kor Mozaikok Szombathely város médiatörténetéből III. címmel, Katona Attila tart előadást.

Kereszténységgel kapcsolatos pamfletek

NYME-SEK D épület fszt. I. terem (Berzsenyi tér 2.): november 23-án, (hétfő) 18 órakor Kereszténységgel kapcsolatos pamfletek címmel, dr. Németh Norbert egyetemi lelkész, főiskolai tanár tart előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!