Testvéri borfesztivál

2017. augusztus 11., 20:05 szerző: Cseszkó Tamás fotós: Kőszegi Polgármesteri Hivatal
komment
KŐSZEG Idén immár harmadik alkalommal rendezték meg a Szenci Borfesztivált. A megnyitón részt vettek a magyar testvérváros, Kőszeg képviselői, élükön Huber László polgármesterrel és Tóth Noémi borkirálynővel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kőszeg és a szlovákiai Szenc 2010-ben kötöttek testvérvárosi szerződést, azóta is nagyon szoros kapcsolatot ápolnak. Huber László polgármester elmondta: érdekes, hogy a barátság nem ott, hanem a horvátországi testvérvárosban, Szenjben kezdődött. Az évek során szoros barátság alakult ki a két város vezetői és képviselői között. Mi sem jelzi ezt jobban, hogy egymás rendezvényein újra és újra találkoznak.

Tóth Noémi borkirálynő, dr. Zalán Gábor jegyző, Winkler János szenci főellenőr, Huber László polgármester és Karol Kvál szenci polgármester a megnyitón Fotó: Kőszegi Polgármesteri Hivatal

Így volt ez az idei szenci bornapokon is, amelyre Tóth Noémi borkirálynő is meghívást kapott. Elmondta: nagyon büszke, hogy képviselheti Kőszeg városát, és nagyon örült a meghívásnak. A szenciek nagyon kedvesek és nagyon jó házigazdák.

 

Cseszkó Tamás

2017. augusztus 11., 20:05 szerző: Cseszkó Tamás fotós: Kőszegi Polgármesteri Hivatal

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...