• cikk kép
  Sportosan csinosak a szezonban a kényelmi lábbelik

  Ma már a kényelmi cipők sem mindegyike „mamikás” vagy egészségügyi jellegű, nagy világmárkák szakosodtak erre, és persze megszületettek az oldalvizeiken, elérhető áron, a hétköznapi szaladgáláshoz való, sportosan csinos lábbelik is. Vannak trendkövető, divatos irányvonalak, ezek között néztünk körül.

 • cikk kép
  Napsütés, bikini és gyantaszezon

  Szombathely - Kétszer annyian érkeznek a kozmetikushoz gyantáztatni, amikor beköszönt a jó idő. Korosztályfüggő, hogy ki mit kér a szakembertől.

 • cikk kép
  Vidám vadászat a szépségiparban

  Szombathely - Úgy tűnik, a kínaiak megint találtak egy fantasztikus piaci rést: az egyik webshopban találtunk egy különleges alkalmatosságot, amiről kiderült, hogy nem gyógyászati, hanem szépségtechnikai segédeszköz: nem a leszakadt állkapcsot rögzítik vissza vele, hanem a lecsúszott arcot húzzák vissza fel. A neve: tokakendő.

 • cikk kép
  Virágos minták a kerekes kosarakon

  SZOMBATHELY - Kerekes bevásárlókocsival ma már nem csak az idős emberek járnak. A fiatalok is rájöttek arra, hogy sokkal kényelmesebb így a bevásárlás. Ma már - éppen ezért - többféle vidám színben, mintával, stílusban kapható a gurulós kocsi.

 • cikk kép
  Farmer nyáron is - csak feltűrve!

  SZOMBATHELY - A nyár elhagyhatatlan darabja lesz a farmer, ami térdig vagy combközépig érő nadrágokká rövidül, méghozzá szigorúan feltűrve, két laza hajtással. Hogy ki-ki melyik hosszt válassza, döntse el a tükörbe nézve, őszintén! Nem életkorfüggő a rövidnadrág, de szép, formás lábaknak birtokában kell lenni a short viseléséhez.

 • cikk kép
  A kismamák trendin gömbölyödnek

  A mai kismamadivat inkább hangsúlyozza, mint rejtegeti a kerekded formákat. A nyárra készült fazonok hívogató színeikkel, szabásukkal közérzetünkön is javíthatnak, és a szülés után sem kell őket a szekrény mélyére hajtogatni.

 • cikk kép
  Gyógyító az életet aktiváló pontok érintése

  A családállítás nagy divathulláma után itt az újabb trendi módszer arra, hogyan lehet közel férkőzni a tudatalatti programokhoz - megváltoztatandó a döcögős életet -, ezúttal a fejen lévő 32 pont érintése által. A cél ugyanaz: felszabadítani az embert a kötöttségei alól, hogy átlépve a maga teremtette korlátokat egy jobb minőségű, boldogabb életet tudjon élni.

 • Szexin izzadt Rubint Réka Gencsen - mutatjuk, Önök hogy utánozták!

  Szombathely - Sok nevetéssel és energikusan telt a szombat délután Rubint Rékával a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon.

 • cikk kép
  Párkapcsolat és szex a szülés után

  Szombathely - Várandósság és szexualitás, a kisgyermek melletti szexualitás és párkapcsolat, valamint a nőiség megélése anyaként - Tóth Melinda párkapcsolati és szexuálterapeuta előadása e témákat érintette a Berzsenyi könyvtárban.

 • cikk kép
  Így készüljünk fel a szülésre: kismamák nagy labdákon a jó kondiért

  Szombathely - Kilenc hónap, negyven hét. Egy várandósság átlagos hossza, a fogantatástól a szülésig felfoghatatlan változások ideje. Test- és személyiségformáló időszak a nők - még tapasztalatlan vagy már gyakorló anyák - életében.

 • cikk kép
  Igazi trükk a csábításra

  Hogyan lehet egy nő maga a tavaszi illatár? Mint vezessük orránál fogva a szerencsés kiválasztottat? A tavasz élettanának ezek is fontos kérdései. Egy jó illat mélyen rögzíti a velünk kapcsolatos pozitív élményt, úgyhogy utánanéztünk, mit tehetünk „szakmailag” magunkért.

 • cikk kép
  Relaxált már félmillió méhecske társaságában?

  Orfalu - A múlt héten a pihentető természetes alvás feltételeinek megteremtéséről és fontosságáról írtam. Ezt a témát egészíti ki a különféle relaxációs módokról szóló mostani írásom.

 • cikk kép
  A látvány optikailag karcsúsít: bónusz a csipkéből, mínusz a kilókból

  Vajon hányan lehetnek azok - gyanítjuk, hogy sokan -, akik számára vigasztaló a gondolat: nem kell feltétlenül soványnak lenni!

 • cikk kép
  Tavasz, szépség, egészség: mit tegyünk, hogy hajunk a nappal együtt ragyogjon?

  Nagy örömünkre itt a tavasz, de ilyenkor minden nőben felmerül a nagy kérdés is: mit tehetünk, hogy hajunk is megújuljon a természettel együtt a téli hónapok megpróbáltatásai után. Szalai Rita körmendi fodrásztól szuper tippeket kaptunk, amiket betartva csillogó hajkoronával léphetünk be a nyárba.

 • cikk kép
  A szolid és a vagány harca - Mit vegyünk fel bérmálásra, ballagásra?

  A bérmálás, a ballagás ideje következik, nemcsak a szülőknek, de a testvéreknek is kérdés: mit vegyenek fel az alkalomra? Van, aki a szolid, konzervatív eleganciát részesíti előnyben, fekete kosztümöt fehér blúzzal, de van, aki merészebb, vagányabb darabokat választ.

Magazinok