• cikk kép
  Gyógyító az életet aktiváló pontok érintése

  A családállítás nagy divathulláma után itt az újabb trendi módszer arra, hogyan lehet közel férkőzni a tudatalatti programokhoz - megváltoztatandó a döcögős életet -, ezúttal a fejen lévő 32 pont érintése által. A cél ugyanaz: felszabadítani az embert a kötöttségei alól, hogy átlépve a maga teremtette korlátokat egy jobb minőségű, boldogabb életet tudjon élni.

 • Szexin izzadt Rubint Réka Gencsen - mutatjuk, Önök hogy utánozták!

  Szombathely - Sok nevetéssel és energikusan telt a szombat délután Rubint Rékával a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon.

 • cikk kép
  Párkapcsolat és szex a szülés után

  Szombathely - Várandósság és szexualitás, a kisgyermek melletti szexualitás és párkapcsolat, valamint a nőiség megélése anyaként - Tóth Melinda párkapcsolati és szexuálterapeuta előadása e témákat érintette a Berzsenyi könyvtárban.

 • cikk kép
  Így készüljünk fel a szülésre: kismamák nagy labdákon a jó kondiért

  Szombathely - Kilenc hónap, negyven hét. Egy várandósság átlagos hossza, a fogantatástól a szülésig felfoghatatlan változások ideje. Test- és személyiségformáló időszak a nők - még tapasztalatlan vagy már gyakorló anyák - életében.

 • cikk kép
  Igazi trükk a csábításra

  Hogyan lehet egy nő maga a tavaszi illatár? Mint vezessük orránál fogva a szerencsés kiválasztottat? A tavasz élettanának ezek is fontos kérdései. Egy jó illat mélyen rögzíti a velünk kapcsolatos pozitív élményt, úgyhogy utánanéztünk, mit tehetünk „szakmailag” magunkért.

 • cikk kép
  Relaxált már félmillió méhecske társaságában?

  Orfalu - A múlt héten a pihentető természetes alvás feltételeinek megteremtéséről és fontosságáról írtam. Ezt a témát egészíti ki a különféle relaxációs módokról szóló mostani írásom.

 • cikk kép
  A látvány optikailag karcsúsít: bónusz a csipkéből, mínusz a kilókból

  Vajon hányan lehetnek azok - gyanítjuk, hogy sokan -, akik számára vigasztaló a gondolat: nem kell feltétlenül soványnak lenni!

 • cikk kép
  Tavasz, szépség, egészség: mit tegyünk, hogy hajunk a nappal együtt ragyogjon?

  Nagy örömünkre itt a tavasz, de ilyenkor minden nőben felmerül a nagy kérdés is: mit tehetünk, hogy hajunk is megújuljon a természettel együtt a téli hónapok megpróbáltatásai után. Szalai Rita körmendi fodrásztól szuper tippeket kaptunk, amiket betartva csillogó hajkoronával léphetünk be a nyárba.

 • cikk kép
  A szolid és a vagány harca - Mit vegyünk fel bérmálásra, ballagásra?

  A bérmálás, a ballagás ideje következik, nemcsak a szülőknek, de a testvéreknek is kérdés: mit vegyenek fel az alkalomra? Van, aki a szolid, konzervatív eleganciát részesíti előnyben, fekete kosztümöt fehér blúzzal, de van, aki merészebb, vagányabb darabokat választ.

 • cikk kép
  Ízületekre, ágyékra mért erős rúgás, torokütés és a szem nyomása - így védjük meg magunkat

  Szombathely - A támadók általában nagyobb tapasztalattal rendelkeznek verekedés terén, mint az áldozataik. Viszont nekik is vannak gyenge pontjaik - jó tudni, melyek ezek.

 • cikk kép
  Az idei év legnépszerűbb diétái

  Alapvetően egyetértenek abban a dietetikusok, táplálkozási szakértők, hogy nincs olyan univerzális diéta, amely mindenkinek beválna, hiszen mindannyiunknak más az életvitele és az egészségi állapota. Pont ezért érdemes kicsit utánajárni a legújabb divatoknak, mielőtt felesleges önsanyargatásba kezdenénk.

 • cikk kép
  A kezünk olyan, mint a névjegyünk - első ránézésre elárulja, kik vagyunk

  Szombathely - Sokat elárul egy nőről, hogy milyen a keze: nemcsak azt, hogy háziasszony vagy vadmacska típus, hanem a korát, napi munkáját, lelkiállapotát

 • cikk kép
  Mutajuk, mit tegyen az üde tekintetért

  Végre a szemünkbe tűznek az első napsugarak, félig lecsukott szemhéjaink résén hunyorogva nézhetjük az első nyíló virágokat. Nemcsak a látásunk kincs, amivel nézhetjük a természet kibomló ünnepét, de a szemünk környéke is megérdemli a jó bánásmódot.

 • Táncban dobogósok- A kőszegi Dance Jam sikere

  Kőszeg - Országos sikert ért el egy kőszegi tánccsoport. A Művészeti Szemle pénteki dicséretei és vastapsa után részt vettek vasárnap a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége által rendezett versenyen is.

 • cikk kép
  Ruhatár, fillérekből

  Akik gyakran járnak, azok tudják: kincsekre lehet lelni a használt ruhás boltokban. Akár az egész ruhatár felújítható pár ezer forintból, ha ügyes és kifogja az ember.

Magazinok