Púder Nélkül

2016.12.13. 16:47

4 dolog, amit NE vegyél a pasidnak karácsonyra!

Egy nő sem szereti azt az érzést, ha az ajándék, amit ad, nem arat felhőtlen sikert.

Vadas Krisztina

A nők a legnagyobb gonddal választják ki a tökéletesnek szánt meglepetést, néha mégis mellélőnek. Segítünk pár tippel, hogy karácsonykor ne érjen csalódás senkit!

1. Plüssállatok

Ha a barátod elmúlt 12, semmiképp se vegyél neki se mackót, se egeret, se nyulat, se semmi ilyesmit! Nem, még akkor sem, ha a pólójára a közös fényképeteket nyomtatnád. A plüssöket egyszerűen jellemezhetnénk úgy is: a világ legfeleslegesebb dolga, amit egy férfinek adhatsz. Úgyis csak letenné a polcra, utána meg takarításkor te zsörtölődnél, hogy útban van.

2. Bármi, ami a munkájára emlékezteti

A legtöbb férfi szereti az otthona ajtaján kívül hagyni a munkát. Ha határidőnaplót, névjegykártyatartót, vagy asztali rendezőt veszel neki, mind-mind eszébe juttatod a feladatait. Te sem szeretnéd, ha a karácsonyfa alatt egy projekten kezdene kattogni a meghitt összebújás helyett.

3. Ékszerek

A férfiak nem igazán rajonganak az ékszerekért, pláne akkor nem, ha olyan a munkakörük, hogy akadályozza őket. Azért teljesen felesleges drága nyakláncra, gyűrűre, karkötőre költeni, hogy aztán évente egyszer elővegye a dobozból. Persze, ha hangot adott annak, hogy szeretné valamelyiket, akkor megveheted. De csakis úgy, hogy előtte elsétáltok egy ékszerbolt előtt és óvatosan megkérdezed, melyik tetszene neki.

4. Díszkönyvek

Nagyon jól mutat a polcon egy borokat, pálinkákat bemutató könyv... és ennyi. Hogy elolvasni nem fogja, az biztos, hacsak nem készül elméletben sommelier-nek. Hidd el, ha egy üveggel veszel a kedvenc italából, azzal sokkal nagyobb örömet okozol neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!