Púder Nélkül

2011.04.16. 06:03

A körömvilág újdonsága a gumizselé

Új termékekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a műköröm készítői és viselői, íme itt a géllakk és a gumizselé.

Káposztás Vivien

A géllakkot a "jövő színes hibrid anyagának" tartják. A zselék tartósságát nyújtja, ám nincs olyan érzésünk, hogy műkörmöt viselünk. Elsősorban azoknak ajánlják, akik a saját körmüket szeretnék megerősíteni. A lakkozás könnyed technikáját alkalmazva kenhetjük fel a körömre, tökéletesen helyettesíti a körömlakkot, nem látszik rajta a sérülés, karcmentes marad, három héten keresztül fixen tartja formáját, színét és fényét.
Kovács Mónika, egy veszprémi műkörömkellékes üzlet vezetője elmondta, mivel nagyon puha, ezért nem kelti idegen anyag érzetét, szinte egyszerre mozog a körömmel.

- Kiválóan alkalmazható a saját köröm meghosszabbítására, nem törik le akkor sem, ha rácsapjuk az ajtót - hangsúlyozta Mónika. A géllakk egy rétegben is tökéletes és egyenletes fedést biztosít. Kiváló viselet mindazoknak, akik ápolt, igényes megjelenést szeretnének kézfejükön, de nem pártolják a hosszú műkörmöket.

A másik újonnan piacra dobott termék a gumizselé, amiről Nagyné Kovács Éva műkörömépítő beszélt lapunknak.


- Egyik vendégem hallott a termékről, mely engem is kíváncsivá tett, így kipróbáltam. Azoknak ajánlanám a gumizselét, akiknek a saját körmük nem erős, de szeretnék növelni annak hosszúságát. A gumis zselével készített köröm nem törik, nem reped, erősebb tapadást biztosít és sokkal hajlékonyabb, mint a hagyományos zselével vagy porcelánnal épített körmök, könnyebben vágható.  Éva hónapok óta használja a terméket, elmondása szerint könnyebb vele dolgozni, mert jobban tapad a gumizselé a saját körömhöz, így nehezebben tud onnan leválni.

Műkörömmel vagy anélkül  a lényeg az igényes és ápolt megjelenés, mert egy nőről sokat elárul a kézfeje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!