Púder Nélkül

2014.08.12. 17:10

Könnyed nyári érzés újonnan tervezett ruhákkal, cipőkkel, göndör fürtökkel a múltat idéző várfalak között

Kőszeg - Szigeti Vanda és Polgár Dia legújabb ruha- és cipőkreációit hozta el Kőszegre. Az új modellek könnyed nyári hangulatot teremtettek.

Zergi Borbála

Csöppenjünk vissza picit ebből a hűvös augusztusi hétből a halványrózsaszín kőszegi nyárba. A Szigeti Vanda által tervezett ruhák, és Polgár Dia alkotta cipellők segítenek nekünk ebben. Modellünk Pothárn Ági volt, aki kedves, „lolitás” mosolyával nem csak az utcán bámészkodókat, de minket is elvarázsolt.

Halvány rózsaszín bringán tekerve, rózsákkal, fagyival nevetve fotóztunk, és élveztük ki a kisváros minden romos szegletét. A macskakövön kopogva, késő nyári szellővel hoztuk magunkkal a pasztell színeket és az olaszos életérzést.

A könnyed göndör fürtökért Kondor Martin felelt, a natúr sminket pedig Gardi Rita készítette. Egy nagyon friss, könnyed sorozat készült, ami a „shoe love is true love” címet kapta, vagyis az igaz szerelem a cipőszerelem. Ki ne lenne szerelmes a cipőkbe és Kőszegbe ezek után?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!