Púder Nélkül

2014.11.21. 17:25

A leghatásosabb hajvégápoló

A ricinusolaj megszünteti a töredezett hajvégeket, rendszeres használatával a hajszálak megerősödnek és fényesebbek lesznek.

Pusztai Fanni

Azt hiszem, nincs olyan hosszú hajú lány, aki ne küzdene a töredezett hajvégekkel. A drogériák polcain számtalan hajvégápoló szérum közül válogathatunk, elég borsos áron kínálják őket, és az összetevőket illetően garantált, hogy nem csak természetes anyagokat tartalmaznak.

Van egy kedvenc termékem, amelyet bármelyik patikában beszerezhettek, rendkívül olcsón: ez a ricinusolaj. Nagyon sok mindenre használható ez a csodaszer: a hajápolásban és ezen felül a bőrápolásban is.

Ha a hajatokra használjátok, rendszeres alkalmazásával a hajszálak érezhetően megerősödnek és gyorsabban nőnek, ráadásul csodásan fényesek, tápláltak lesznek.

Hajvégápolóként használjátok minden hajmosás előtt. Száraz hajon egy kis olívaolajjal hígítva keverjetek el öt-hat evőkanál ricinusolajat, és kenjétek fel azokra a területekre, ahol a haj hajlamos a töredezésre. Ezután tegyetek a hajatokra egy fóliát vagy zacskót, majd egy törölközőt, és tartsátok melegen legalább egy órán át, de minél tovább marad rajta, annál jobb. Majd, ezután egyszerűen samponnal jól mossátok ki a hajatokból, balzsamra nincs is szükség, végül jöhet a hajszárítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!