Púder Nélkül

2017.01.13. 16:25

A legszebb ruhák a vörös szőnyegen

Los Angeles - Számos híresség megfordult az idei Golden Globe-díjátadón. Az esemény egyik legmeghatározóbb momentuma a vörös szőnyeges bevonulás.

Vadas Krisztina

A rendezvényt mind a nőknél, mind a férfiaknál komoly előkészületek előzik meg. A tökéletes ruha kiválasztása, a smink, a haj mind-mind nagyon lényeges, hiszen mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Van, akinek ez összejött a gálán, sokan azonban az éles nyelvek áldozatává váltak.

Sienna Miller színésznő Fotók: Telegraph Uk

A báli szezonba lépve a lányok-asszonyok többsége mind csodálatos ruhakölteményekről álmodik. Bár valószínűleg nagy többségük (sajnos) sosem fog Gucciban, Pradában vagy Versacéban virítani egy bormámoros éjszakán, de megéri megnézni a hírességek összeállításait. Hiszen - ahogy mondják - az ördög a részletekben lakozik. Még, ha nem is másolhatjuk le teljes egészében a vörös szőnyegen pózoló sztárok szettjeit, a képeket nézegetve inspirációt meríthetünk belőlük. A szabás, a szín, az apró kiegészítők mind-mind meghatározó elemei a tündöklő végeredménynek.

Kiválasztottam a Gloden Globe-gáláról a szerintem legjobban sikerült összeállításokat, hogy olvasóink is könnyebben dűlőre jussanak báliruha-választásban - abszolút szubjektív összeállítás következik.

Emma Stone mintha csak megérezte volna, hogy ő lesz az éjszaka legragyogóbb csillaga. Ryan Goslinggal közös filmje, a Kaliforniai álom hét díjat zsebelt be.

Nem csoda hát, hogy a színésznő is középpontba került: ruhája is tökéletes választás volt az egész estés tündökléshez. A gyönyörű amerikai színésznő, Evan Rachel Wood igazán merész szettben érkezett a díjkiosztóra: fekete nadrágkosztümöt vett fel fehér inggel.

Evan Rachel Wood színésznő

Szokatlan választás, de kétség kívül stílusos. A színésznő egyébként később egy interjúban elárulta, hogy Marlene Dietrich és David Bowie előtt akart tisztelegni ezzel az összeállítással. Goldie Hawn és Mandy Moore a klasszikus feketére szavazott a választásnál. Goldie Hawn mesésen mutat az egyszerű szabású, vállát szabadon hagyó ruhában.

Mandy Moore színésznő

Bár Mandy Moore-t néhányan kritizálták mély dekoltázsa miatt, szerintem ettől egyáltalán nem lett összességében közönséges a megjelenése. A csodálatos Dr. Szöszi, azaz Reese Witherspoon mindig is kifinomult stílusáról volt híres, még sosem cikkeztek róla divatbaki miatt. Most is tökéletesen választott: a magasan felsliccelt ruha láttatja formás lábait, a sárga szín pedig kiemeli bronzos bőrét.

A Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker akár egy görög istennő, úgy jelent meg a Golden Globe-on. Néhányan frizurájára tettek megjegyzéseket, de a ruhaválasztására még a legkritikusabbak sem tudtak rosszat szólni. Nem is lehet: ez így tökéletes.

Sarah Jessica Parker színésznő

Brie Larson színész-énekesnő a klasszikus vörösre szavazott.

Biztosan nem bánta meg: szőke loknijait és vörös ajkát csak még inkább hangsúlyozza a tipikus estélyi-szabású ruha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!