Púder Nélkül

2011.04.15. 12:24

A Nagy Duett: Hajdú Péter, az ősamatőr

A tehetség csak egy kis része a sikernek, az akarat, a szorgalom, a lelkesedés az, ami eladja a produkciót – mondta Zoltán Erika, a pénteki Nagy Duett előtti próbán. A 25 éves pályafutást maga mögött tudó énekesnő nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy Hajdú Péter műsorvezetőt – valamennyire – megtanítja énekelni.

Matolcsi Renáta

- Ez egyáltalán nem egy lehetetlen küldetés, ahogy ez az első adásban elhangzott. Peti egy ősamatőr, lelkes, szorgalmas, és bizony akaratos is. Sokat gyakorolunk annak érdekében, hogy finomodjon az előadásmódunk, de alapvetően azért ez egy játék számunkra.

Hajdú Péter ezúttal is magabiztosan próbál, ám az egyértelműen kiderül, mind Erikának, mind az énekesnő koreográfus férjének, Kátai Robinak igencsak megfeszített munkát kell végeznie ahhoz, hogy a produkció hang és tánc tekintetében is összeálljon: gondjuk csupán annyi, hogy a műsorvezetőnek – enyhén szólva - egyik sem az erőssége.

A tinibálvány SP, és partnernője, a modell-műsorvezető, Iszak Eszter viszont kezd egyre jobban egymásra találni, persze csak a színpadon, hiszen azokat a pletykákat mindketten cáfolták, hogy Eszter SP miatt szakított volna nemrég barátjával. A modell énekhangja jól szól, ám tánctudásán van még mit csiszolni, de mentségére szóljon, valószínűleg berögzült kifutói járása hátráltatja ebben.

Peller Mariann rádiós műsorvezetőn sem érezni az amatőr énekesi státuszt, igaz, partnere Bereczki Zoltán megtanította arra, hogyan kell mindent energiát beleadni egy produkcióba. A vörös hajú musicalsztár nagyon érzi a „showbizniszt”, már a próbán jelezte, mindkét alkarját hennás tetoválás díszíti majd a hatás kedvéért. Ganxsta Zoli eddig SP-t cikizte, ám most lehet, hogy Bereczki Zoli kap majd tőle, ugyanis a rapper egyik nótáját vette kölcsön a duettpár.

Árpa Attila producer-műsorvezető ezúttal rock and roll király lesz, Elvis Presley-ként pörög majd a színpadon - látszott, duettpárja, Falusi Mariann nagyon elégedett vele.


- Maximalisták vagyunk mind a ketten, ezért totálisan jó partner a számomra. Bár néha hisztizik egy kicsit, de a végére mindig sikerül megnyugtatni és összeáll a produkció. Azt gondolom szórakozásnak kell felfogni ezt a dolgot, nem versenyként – mondta Vera.

A szavazatokért azonban meg kell dolgozni, tudja ezt Ganxsta Zoli is, aki Orosz Barbara műsorvezetővel láthatóan jóval többet belead a játékba, mint eddig, a siker érdekében elhívta még Kartelles zenésztársait is. Harsányi Levente rádiós is próbálja összeszedni magát, kiderül, hogy társa, Szekeres Adrien mennyire tudta inspirálni őt a héten.


Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!