Púder Nélkül

2016.04.23. 06:42

A női táskát nézni, cipelni is öröm, kiválasztani annál nehezebb - Mutatjuk, mire figyeljen!

Nehéz jó táskát választani. A recept: egyeztetni kell a divatot az igényeinkkel, a praktikus szempontjainkkal, a pénztárcánkkal és nem utolsó sorban az egyéniségünkkel. Ha döntöttünk, hogy kézitáska vagy válltáska legyen-e, már eggyel beljebb vagyunk.

Tóth Tímea

Maradjunk a kézitáskánál, mert most ez egy kicsit menőbb. Döntsük el, hogy mennyit szánunk rá, és adott árkategórián belül keressünk!

Egy középkategóriás táskánál könnyen előfordul, hogy egy nagy márkát utánoz (mint a képünkön látható), csak egyszerűbb kivitelben, de jó minőségű anyagból, jó szabással, tehát tulajdonképpen eltekinthetünk a névtől, elég lehet, hogy jól néz ki.

Egy jó táskába bele kell, hogy férjen mindaz, amit hordozunk magunkkal nap, mint nap. Fotó: Tóth Tímea

Bele kell, hogy férjen mindaz, amit hordozunk magunkkal! A pénztárcán, az iratokon, a lakáskulcsokon, a piperén, a noteszen, a tollakon kívül egyéni, hogy még ki mit tart állandóan magánál: a manikűrkészlettől a konzervnyitón át az esetleges gyógyszerekig, más összehajtható táskákig sokféle tárgyunk lehet olyan, amit nélkülözhetetlennek érzünk.

Ha gondolatban a nekünk tetsző, jól kinéző táska tele van, és a hely elég, akkor a következő lépés az, hogy gondoljuk át őszintén: illik-e hozzánk? Passzol-e ahhoz a megjelenéshez, amit a mindennapokban kihozunk magunkból? Ha a válasz igen, vihetjük. Ha azonban ezen a ponton elbizonytalanodunk, ne vegyük meg, bármennyire is trendi, mert ha nem tud a „részünkké" válni, nem fogjuk hordani. Egy jó női táska fő jellemzője pedig, hogy szeretjük, mindenhova magunkkal visszük, és örömmel ültetjük az ölünkben vagy a magunk melletti széken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!