Púder Nélkül

2014.07.23. 13:15

A szépség nem csalódott, Stankovics Beáta tizennegyedik lett vasárnap

Jánosháza - Nagyon drukkoltunk Stankovics Beátának, Jánosháza szülöttének, aki a legszebb 16 lány közt szerepelt a Magyarország Szépe versenyben.

Merklin Tímea

A vasárnapi döntőben a 14. lett. Csalódott vagy örül az eredménynek? – kérdeztük Beát.

– Nem csalódtam, az volt a célom, hogy a döntőbe bejussak. Hatalmas élmény volt, jól éreztem magam a versenyt megelőző táborban. Oda húszan költöztünk be, óriási volt a feszültség, hogy melyik négy lány esik ki, ki marad a 16-ban. Lélekben végig velem volt a párom, ő is és a szüleim is támogattak. A barátnőim szurkolótábort indítottak nekem, és annyi levelet kaptam, hogy még most sem értem a végére, hogy megválaszoljam mindet.

Stankovics Bea

Stankovics Bea 23 éves, pénzügyi előadó a jánosházi városi önkormányzatnál, mellette mérlegképes könyvelőnek tanul. Amikor a Savaria Egyetemi Központ sportkommunikátor szakára járt, a Vas Népe online részlegén volt 1,5 hónapot gyakorlaton.

Bea volt már Wellness Szépe (2009), a Nyugat-Magyarországi Egyetem Szépe (2011), a Vas Népe november szépe (2011), a Vas megye Szépe versenyen 2. lett (2012). Az országos 14. helyezése is szép eredmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!