Púder Nélkül

2017.01.29. 17:35

Alapdarabok 2017-re - Megmutatjuk, milyen ruhákat kötelező beszerezni az idén

Körkép - Az év eleje remek alkalom arra, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, változtassunk az életünkön és nem utolsósorban felfrissítsük ruhatárunkat.

Vas Népe

Biztosan gondolkodott már azon, mi a titkuk a mindig stílusos megjelenésű embereknek. Az egyik legnagyobb online dizájner outlet stylistjai adtak tippeket, hogyan alakítsuk ki a tökéletes gardróbot, hogy minden alkalomra könnyedén megtaláljuk a megfelelő öltözéket. Jó hír, hogy ez nem pénz kérdése: a titok nyitja csupán a megfelelő alapdarabokra épített ruhatár - vallják a szakértők.

Az év eleji leárazások éppen kapóra jönnek, hogy beruházzunk a múló divattrendeken átívelő, évszaktól és szezontól független, minőségi alapdarabokra. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat, amelyek egyetlen divatrajongó gardróbjából sem hiányozhatnak.

TÖKÉLETES FARMERNADRÁG

Minden stílusos ruhatár egy jó farmerrel indul - állítják a stylistok. Bármilyen alkattal is áldotta meg a sors, egészen biztosan megtalálja az adottságaihoz leginkább passzoló fazont. Érdemes kitartóan próbálgatni, figyelni a zsebek és díszek elhelyezkedésére, hogy a kiválasztott farmer valóban az előnyös részeinket emelje ki. Tudjuk, hogy nehéz, de ne adjuk fel a tizedik felpróbált és el nem talált darab után sem.

LETISZTULT, FEHÉR ING

Ez lesz idén a gardrób jolly jokere. Válasszon letisztult, minimalista fazont, amelyet bátran párosíthat elegáns szövetnadrággal, szaggatott farmerrel vagy akár egy flitteres miniszoknyával. A fehér ing igazi divatkaméleon, ami mindig más és más arcát mutatja majd.

NŐIES BLÉZER

Minden nő gardróbjában kell, hogy legyen egy jól szabott blézer, mert időnként adódnak olyan alkalmak, melyek elegánsabb megjelenést követelnek. Ilyen lehet egy állásinterjú, egy fontos megbeszélés vagy egy színházi est. De nyugodtan felveheti egy csajos, kávézós-beszélgetős délutánon is.

BŐRDZSEKI

Ha kedveli a sportos, vagány megjelenést, akkor az átmeneti időszakok nagy sztárja, a bőrdzseki sem hiányozhat a gardróbjából. Egy klasszikus, időtálló darab tökéletes befektetés, nem érdemes spórolni rajta. Gyakorlatilag bármivel kombinálhatjuk, biztosan szexi lesz a vég-eredmény.

Akár egy laza hétköznapi szettet vagy egy elegánsabbat is összeállíthatunk az alapdarabokból Fotó: FashionDays

TORNACIPŐ

Még a tűsarokrajongók cipős szekrényében is elkél egy tornacipő, hiszen sokszor a kényelem és a praktikum a fontosabb szempontok. A legideálisabb darab városnézéshez, shoppingtúrákhoz, vezetéshez, vagy akár ahhoz, hogy gyorsan leugorjon a közeli boltba vacsoráért.

KÖZEPES MÉRETŰ TÁSKA

Elsőre vonzónak tűnnek a nagyméretű táskák, mert az ebédünktől kezdve a laptopig mindent el tudunk rejteni bennük. De higgye el, sokkal praktikusabb a mindennapokra egy közepes méretű táska, amelybe nem pakol bele minden felesleges dolgot, így nem mellesleg a vállai sem szakadnak le, és a megjelenése is összeszedettebb lesz, mint egy nagy málhazsákkal .

NAGYMÉRETŰ SÁL VAGY KENDŐ

Ez a kiegészítő ügyes kezekben igazi átváltoztató művész lehet. Hordhatjuk úgy, mint puha és praktikus nyakmelegítőt, de akár üde színfolt is lehet a kabáton. Nyári estéken lazán a vállra terítve vagy strandkendőként is megállja a helyét. Mindenképpen olyat válasszunk, amelynek színe és mintája a ruhatár több darabjához is illik, így többször bevethető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!